Анализатори: Слави Трифонов ще влезе в парламента

Кадър от НОВА

„С висока степен на вероятност мога да кажа, че Слави Трифонов ще влезе в парламента. Не мога да кажа с колко процента, но определено има хора, които искат промяна.

И те влизат в сегмента, който търси нещо ново, нещо различно”. Това каза в предаването „Здравей, България” по НОВА политическият анализатор проф. Антоанета Христова.

Според нея учредяването на партията „Няма такава държава” в затъмнение е PR ход. Шоуменът бил принуден да го предприеме, защото закъснял с формирането й на базата на обещанията, които е дал. „Той трябва да задържи вниманието за определен период от време. Този период трябва да бъде наситен със скандали”, коментира проф. Христова.

Според социолога Първан Симеонов големият въпрос е какъв дял ще има Слави Трифонов на политическата сцена. „Трудно ми е да кажа, че ще бъде от величината на Борисов или Сакскобургготски. Не знам дали ще е и с величината на Марешки и Бареков. Може би ще бъде някъде по средата”, коментира Симеонов.

 

5 Comments

  1. Новият Бареков! Всяко чудо за три дни !Българи , бъдете разумни !

  2. Новият Бареков! Всяко чудо за три дни !Българи , бъдете разумни !

  3. Новият Бареков! Всяко чудо за три дни !Българи , бъдете разумни !

  4. АКО ВАШИЯТ СЛАВИ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА, ТОГАВА НАИСТИНА И С ПЪЛНО ПРАВО ВСИЧКИ МИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ МОЖЕМ ДА ЗАЯВИМ, ЧЕ СМЕ ДЕБИЛИ И ЧЕ НАИСТИНА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА НЯМА.

    • Ами нека влезе и ще го видим! Защо толкова се плаши те от него? Но аз не мога да сложа Слави на един кантар с Бареков! Може и да не е успешен, но не и като Бареков!

Коментарите са ограничени.