Какво търси Румен Радев при кандидат-кмет на БСП в предизборната кампания?

Снимка от Фейсбук-профила на Стефан Сабрутев

Днес имах шанса да осъществя важна среща с господин Румен Радев – президентът на Република България.С това се похвали в профила си във Фейсбук Стефан Сабрутев, кандидат-кмет на Смолян от БСП.

„Успях да споделя най-важните си намерения, заложени в управленската програма, която съставих като кандидат кмет и получих добра обратна връзка – главнокомандващият държавата ни сподели, че е добре запознат с обезлюдяването на областта и че районът ни се нуждае от адекватна държавна политика. С реализирането на тази стъпка, бизнесът ще бъде сигурно подпомогнат и това ще открие добре платени работни места. Господин Радев посочи развитието и повишаването на качеството на туризма, като ключов фактор за община Смолян.

Благодаря му, че посети нашия красив град и го поканих отново да го посети“, написа още кандидат-кмета.

Въпросът е защо президентът Румен Радев се среща с кандидати за кметове в официалния предизборен период? Радев е в Смолян за среща със 101 алпийски полк, но намира време за среща с кандидат-кмета на БСП, за което медиите естествено са информирани.

Прави впечатление, че до момента, 21 часа, няма официална информация от прессекретариата на държавния глава за посещението му в Смолян.

А, че срещата е била предварително подготвена говори фактът, че снимките всъщност са правени от пресцентъра на БСП в Смолян и разпространени до местни медии. „Смолян прес“ в рубриката си „Аплодисменти““ публикува информация за срещата.

1 Коментар

  1. Ало, екскурзианта в работно време ли си , що не се кадидатираш за кмет на Смолян . Е прав е Слави стоя президент наистина няма такава дъжава.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.