Какво търси Румен Радев при кандидат-кмет на БСП в предизборната кампания?

Снимка от Фейсбук-профила на Стефан Сабрутев

Днес имах шанса да осъществя важна среща с господин Румен Радев – президентът на Република България.С това се похвали в профила си във Фейсбук Стефан Сабрутев, кандидат-кмет на Смолян от БСП.

„Успях да споделя най-важните си намерения, заложени в управленската програма, която съставих като кандидат кмет и получих добра обратна връзка – главнокомандващият държавата ни сподели, че е добре запознат с обезлюдяването на областта и че районът ни се нуждае от адекватна държавна политика. С реализирането на тази стъпка, бизнесът ще бъде сигурно подпомогнат и това ще открие добре платени работни места. Господин Радев посочи развитието и повишаването на качеството на туризма, като ключов фактор за община Смолян.

Благодаря му, че посети нашия красив град и го поканих отново да го посети“, написа още кандидат-кмета.

Въпросът е защо президентът Румен Радев се среща с кандидати за кметове в официалния предизборен период? Радев е в Смолян за среща със 101 алпийски полк, но намира време за среща с кандидат-кмета на БСП, за което медиите естествено са информирани.

Прави впечатление, че до момента, 21 часа, няма официална информация от прессекретариата на държавния глава за посещението му в Смолян.

А, че срещата е била предварително подготвена говори фактът, че снимките всъщност са правени от пресцентъра на БСП в Смолян и разпространени до местни медии. „Смолян прес“ в рубриката си „Аплодисменти““ публикува информация за срещата.

1 Коментар

  1. Ало, екскурзианта в работно време ли си , що не се кадидатираш за кмет на Смолян . Е прав е Слави стоя президент наистина няма такава дъжава.

Коментарите са ограничени.