Как кандидат-кметовете на София виждат една станция на метрото

Това е снимка на нова станция на метрото при Фандъкова.

Да проследим как текат предизборните обещания!

Ако питате Мая Манолова, ще ви обещае билетче по 50 стотинки. Арх. Игнатов ще постави из цялата станция кашпи със зеленина, Джамбазки ще очертае коридор само за гейове и лесбийки, Бонев ще предложи съвсем друг дизайн на интериора, а Сидеров със сигурност ще обещае да кара мотрисата.

Тончо Токмакчиев, разбира се ще се вози удобно и ще обяснява: „Не се возиш на бедро, братчед, возиш се на метро“!

8 Comments

 1. Нова е, дръзка е, младежка е, весела е! Браво! Харесва ми! А мрънкалниците никога няма да свършат в нашата държава!!!

 2. @Никога не стига! Много – на душманите!. И ти си прав – угодия нема! Аз да не съм на Технически съвет, та да ти спазвам бедесетата, диновете и сниповете, добре че вече не нямаме такъв приказ. Цялата стена на пустата (а тя е пуста, няма грешка) Мстанция е под напрежение за всеки нормален пътник, който се осмели да я използва – както подсъзнателно, така и в пълно съзнание. Не бият, ама хваща ток. А, и друго – сетих се: ти да не би да не си данъкоплатец, а?

 3. @Станция Социализъм. Другарю СС, много си прав за допитването, гласувам с две ръце ЗА. След това умно предложение, без майтап, много се озадачих, няма да те цитирам. Дали пък не те е обидил някой и сега да плачеш горко в кьошето? Недей.

 4. БАБЕТ, НЕ ЗНАМ ТОЙ ЛИ СИ ИЛИ ТЯ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ПОДКРЕПЯМ ТВОЕТО МНЕНИЕ. НЯМА УГОДИЯ ОСВЕН У ДОМА СИ, ПРАВИ ЛИ СЕ, СТРОИ ЛИ СЕ, ПОДОБРЯВА ЛИ СЕ? ДА!! А ТОВА Е ВАЖНОТО ЗА ВСИЧКИ Т.Н. СТОЛИЧАНИ. ЖИВЕЕМ ВСИЧКИ НА ЕДНО МЯСТО, СТИГА ВЕЧЕ СМЕ МЪРМОРИЛИ, ПИСНА НИ.

 5. Тази станция е влудяващо агресивна! Такава начупена и в ярко червено линия всъщност е указание за електрически ток високо напрежение по стените. Кой българомразец я измисли и главно – кой от поредните некадърници я прие и плати от нашите пари за това? Все пак ужкимсименс метровлакът успокоява нещата с визията си на загубил темпо софийски трамвай, само дето не е жълт.

  • Сложете си кашпи! 😀 Знакът за високо напрежение е в друга форма и е разположен вертикално, а червеното всъщност е оранжево. Не бият, ако ходиш пеша. Между кашпите на горния етаж! И писмени покани за возене в метро не разпращат. Прав е Евгени, няма угодия за нищонеправещите!

  • От два милиона, които живеят или пребивават в София, дали ще се намерят двама, които да харесат едно и също нещо? Един ще иска на детелинки, друг на точки, на лимончета или кончета…..Вашите предпочитания си ги реализирайте в къщи, а за обществените места си има специалисти……и Пикасо много хора не го харесват, но това не пречи да е световно известен творец………

  • Другарю Я,стига,за следващите станции на метрото ще се прави допитване до всички драгалевски и позитански комуняци и ще е необходим подпис на другарите Прокобиев и Нинова.

Коментарите са ограничени.