Проф. Вили Лилков подкрепи Фандъкова: Не можем да допуснем София да има червен кмет

Проф. Вили Лилков

„От г-жа Фандъкова научих как с умение и такт човек може да решава големите въпроси. Един от проблеми на българската политика е, че голям процент от нашите политици не се развиват.

Г-жа Йорданка Фандъкова е от политиците, които се развиват“.

Това каза Вили Лилков, един от учредителите на ДСБ и бивш председател на ДСБ-София по време на среща с кандидата за кмет на София Йорданка Фандъкова, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Тук съм,  защото не мога да допусна, че с мое действие или бездействие може да стане така, че след тези избори София да има червен кмет“, каза Лилков. Той разказа пред симпатизантите на СДС и ГЕРБ историята на запознанството му с Йорданка Фандъкова.

„Беше през 2000 г., когато посетих  73-о училище,  там ме посрещна усмихнато момиче, което заедно с инж. Нишанян ни вкара директно в мазето на училището, за да ни покаже течовете. Това младо момиче беше г-жа Фандъкова. И след течовете продължи с физкултурен салон за най-малките деца, проект за достъпна среда, след това спортни площадки, направихме и оградата, която беше голямата мъка на директора. И така се случи едно приятелство, което продължава“, разказа Вили Лилков.

11 Comments

 1. Никога не съм го одобрявал този мухльо. Жалки мизерници и той и цялото им останало седесарско стадо. Щом им замирише на мърша и започват да лазят по земята. Съсипаха надеждите на хората,но Господ няма да им прости!

 2. Голяма парадоксална небивалица е изрекъл Лилков – не можем да допуснем червен кмет в София и в същото време подкрепя комунистката Фандъкова. Кариеризмът преди достойнството. Изключително жалко, как хората си плюят с лекота на името.

  • Комуняци сте тези,които подкрепяте безпартийната Лая Костинбродска,които си раздадохте Родината за жълти стотинки през драгалевската приватизация.

   • Няма само двама кандидати за кмет и щом не подкрепяш Фандъкова, не означава автоматично, че подкрепяш Манолова. Стига с тия манипулации относно вероятността да се състезават само двете. Те не се състезават, те са едно!

    • Точно това се опитаха да набият в главите на хората(немислещите)и май го постигнаха.

  • Жълтопаветната тщеславна сган е загубила тотално и здрав разум, и почтеност. Отрепки, парите не са всичко на този свят. Има и принципи. Има и привило как да познаем комуноидния крадец – по делата им ги познаваме. А кражбите на лилявите костококи комуноиди в историята бяха надминати само от 3-5-8 заменкаджиите 2005-2009! Затова си налягайте парцалите, маргинали, в мазето на българската политика с нещастните си 2-3-4%! Къш!!!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.