Анкета Вевести: Кой ще спечели кметския стол в София?

анкета

Въпросът е стандартен и обичаен за последните предизборни дни, но изисква някои пояснения.

Първо – не се занимаваме с първи или втори тур, важното е кой накрая ще спечели доверието на софиянци.

Второ – не питаме „За кого ще гласувате“, защото така могат да отговарят само имащите право на глас в столицата. Всъщност има много хора извън София, които много често я посещават по бизнес дела, при роднини, за лечение, за обучение или за пътуване в чужбина. Тяхното мнение е особено важно за транспортната свързаност на града, удобства и проблеми, свързани с престоя и административното обслужване, с работата на общинските институции.

Трето – предлагаме ви 5 конкретни имена, които според социологическите проучвания имат най-голям шанс да спечелят. Опцията „Други“ е стимул за по-добро представяне на следващия вот, а не пренебрежение към участниците.

Четвърто: Липсва отговор: „Не знам, не ме интересува“, защото в такъв случай не би трябвало изобщо да попълвате тази анкета.

И накрая да напомним – не отговаряйте според личните си симпатии, а според реалната ви преценка за възможностите на кандидатите за кметския стол в София. Останалото е за партийните издания.

14 Comments

  1. Не съм от София,но пожелавам победа на г-жа Фандъкова.Приятно е да я слушаш,спокойна,уравновесена жена. Как не повиши тон нито веднъж на това КРЕЧРТАЛО!!! Успех!!!

  2. Дано съгражданите ми мислят трезво за нашия град и гласуват за Фандъкова.Тя е добър и опитен кмет.

  3. Колкото пъти да съм гледала Фандъкова на интервюта и дебати, винаги е била класи над другите. Говори разумно, спокойно, има решения по всеки проблем. Не съм софиянка, но искрено й желая победа! Мачкай, Данче! Успех още на Първи тур!!!

    • вярваме на софиянци. Фандъкова новият кмет ще победи хвърчилото МАЯ

  4. Йорданка Фандъкова! Лично аз се надявам да е на първи тур, макар и с малко, но да мине 50%! Дано софиянци имат разум!

  5. Йорданка Фандъкова ще спечели на първи тур с 57% защото е честен работлив и достоен кмет, направи много за София, прави и ще продължи! Защото истината ще победи лъжата! Защото Софиянци са свободни демократи! Стража на красотата на българския род! Защото победата на Фандъкова е победа за цяла България!

  6. Надявам се софиянци да загърбят обичайната нагласа на българина да мрази кадърните , способните , можещите, знаещите как и работохолиците , да подходи прагматично , воден само от собствен интерес , а имено : да има паркинги в кварталите, асфалтирани улици , обновени булеварди, подредени градинки, европейски вид на града.Не е нужно да обичате кмета , важно е той да ви върши работа , да е близо до държавните пари до мнозинството в местния парламент. Кой може да располага с всичко това- Манолова?Вярвате ли си ?, Абсурд.!Мисли София или…Евразия ви зове

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.