Анкета Вевести: Кой ще спечели кметския стол в София?

анкета

Въпросът е стандартен и обичаен за последните предизборни дни, но изисква някои пояснения.

Първо – не се занимаваме с първи или втори тур, важното е кой накрая ще спечели доверието на софиянци.

Второ – не питаме „За кого ще гласувате“, защото така могат да отговарят само имащите право на глас в столицата. Всъщност има много хора извън София, които много често я посещават по бизнес дела, при роднини, за лечение, за обучение или за пътуване в чужбина. Тяхното мнение е особено важно за транспортната свързаност на града, удобства и проблеми, свързани с престоя и административното обслужване, с работата на общинските институции.

Трето – предлагаме ви 5 конкретни имена, които според социологическите проучвания имат най-голям шанс да спечелят. Опцията „Други“ е стимул за по-добро представяне на следващия вот, а не пренебрежение към участниците.

Четвърто: Липсва отговор: „Не знам, не ме интересува“, защото в такъв случай не би трябвало изобщо да попълвате тази анкета.

И накрая да напомним – не отговаряйте според личните си симпатии, а според реалната ви преценка за възможностите на кандидатите за кметския стол в София. Останалото е за партийните издания.

14 Comments

 1. ФАНДЪКОВА Най достойният кандидат!

 2. Не съм от София,но пожелавам победа на г-жа Фандъкова.Приятно е да я слушаш,спокойна,уравновесена жена. Как не повиши тон нито веднъж на това КРЕЧРТАЛО!!! Успех!!!

 3. Дано съгражданите ми мислят трезво за нашия град и гласуват за Фандъкова.Тя е добър и опитен кмет.

 4. Няма начин да е Фандъкова !

 5. Разбира се, че това е Данчето с 60% ще спечели

 6. Колкото пъти да съм гледала Фандъкова на интервюта и дебати, винаги е била класи над другите. Говори разумно, спокойно, има решения по всеки проблем. Не съм софиянка, но искрено й желая победа! Мачкай, Данче! Успех още на Първи тур!!!

  • вярваме на софиянци. Фандъкова новият кмет ще победи хвърчилото МАЯ

 7. Йорданка Фандъкова! Лично аз се надявам да е на първи тур, макар и с малко, но да мине 50%! Дано софиянци имат разум!

 8. Йорданка Фандъкова ще спечели на първи тур с 57% защото е честен работлив и достоен кмет, направи много за София, прави и ще продължи! Защото истината ще победи лъжата! Защото Софиянци са свободни демократи! Стража на красотата на българския род! Защото победата на Фандъкова е победа за цяла България!

 9. Надявам се софиянци да загърбят обичайната нагласа на българина да мрази кадърните , способните , можещите, знаещите как и работохолиците , да подходи прагматично , воден само от собствен интерес , а имено : да има паркинги в кварталите, асфалтирани улици , обновени булеварди, подредени градинки, европейски вид на града.Не е нужно да обичате кмета , важно е той да ви върши работа , да е близо до държавните пари до мнозинството в местния парламент. Кой може да располага с всичко това- Манолова?Вярвате ли си ?, Абсурд.!Мисли София или…Евразия ви зове

 10. Искрено вярвам в здравия разум на софиянци

  • Г/а Й. ФАНДЪКОВА Е БЪДЕЩИЯ КМЕТ НА СОФИЯ !!!!

Коментарите са ограничени.