Къде сте общинари от БСП и ДБ?

Снимка от Фейсбук-страницата на Малина Едрева.

Днес, от 18:30 ч., в залата за заседания на Столичния общински съвет (СОС) се провежда обществено обсъждане на Наредбата за определяне на размера на местните данъци.

Мярката, касаеща данъците на автомобилите, е предложена в комплекс с други рестрикции и показва тенденция в посока борба със замърсяването на въздуха.

Това написа председателят на групата на ГЕРБ в СОС Малина Едрева във Фейсбук.

Със съжаление отбелязвам, че в тази дискусия участват представителите на единствено ДВЕ от политическите сили в СОС – ГЕРБ и един представител на Демократична България, пише още Едрева.

Размерът на местните данъци вече предизвика дискусии в обществото и отсъствието на опозиционните съветници е меко казано учудващо. От обсъждането отсъства и независимият съветник от „Спаси София“ Борис Бонев.

2 Comments

  1. За другите общинари не знам, но дочувам, че Тома Белев е зает – подготвя предложение за прикачване на конски вагони към всеки метровлак, където евреите да могат да се возят без заплащане. И за да не се затруднява Общината с издаването на карти, билети и т.н., легитимирането щяло да става само с една шестолъчна звезда на ревера на съответните пътници.

  2. Педераски трикове на опозицията Те са машини за заплати и за лайна

Коментарите са ограничени.