Къде сте общинари от БСП и ДБ?

Снимка от Фейсбук-страницата на Малина Едрева.

Днес, от 18:30 ч., в залата за заседания на Столичния общински съвет (СОС) се провежда обществено обсъждане на Наредбата за определяне на размера на местните данъци.

Мярката, касаеща данъците на автомобилите, е предложена в комплекс с други рестрикции и показва тенденция в посока борба със замърсяването на въздуха.

Това написа председателят на групата на ГЕРБ в СОС Малина Едрева във Фейсбук.

Със съжаление отбелязвам, че в тази дискусия участват представителите на единствено ДВЕ от политическите сили в СОС – ГЕРБ и един представител на Демократична България, пише още Едрева.

Размерът на местните данъци вече предизвика дискусии в обществото и отсъствието на опозиционните съветници е меко казано учудващо. От обсъждането отсъства и независимият съветник от „Спаси София“ Борис Бонев.

2 Comments

  1. За другите общинари не знам, но дочувам, че Тома Белев е зает – подготвя предложение за прикачване на конски вагони към всеки метровлак, където евреите да могат да се возят без заплащане. И за да не се затруднява Общината с издаването на карти, билети и т.н., легитимирането щяло да става само с една шестолъчна звезда на ревера на съответните пътници.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.