Недялко Йорданов представя „Пиеси за деца“ в неделя на Панаира на книгата

Поетът Недялко Йорданов ще представи новата си книга „Пиеси за деца“ в неделя.

Както винаги, любимият автор обещава много усмивки и изненади за поубликата.

Събитието ще се състои на 15 декември, от 11 часа на сцената на панаира в НДК (четвърти етаж, ляво полукрило).

Как да избелите ушите си, ако сте вълк? Могат ли крокодилите да летят? Как да преборите трима хулигани, ако сте заек, а те – глигани? Как да се държите на конкурс по надпяване? Кой е по-важен в една пиеса  – писателят, режисьорът, актьорът или художникът? Има ли сигурна парола, с която да се преборите с недоброжелателите, които искат да влязат в дома ви?

Отговори на всички тези и още въпроси Недялко Йорданов в новата си книга „Пиеси за деца“, която излезе на българския пазар с логото на издателство „Милениум“. Сборникът за първи път обединява едни от най-обичаните пиеси на поета, а именно:

„Вълкът и седемте козлета“;

„Крокодил посред Балкана, или Красимир и Владимир на село“;

„Страшни смешки, смешни страшки за герои със опашки“;

„Приключения опасни със герои сладкогласни“;

„И в дъжд, и във вятър, пак на театър“;

„Вълкът срещу Козата и трите й козлета“.

Детските театрални произведения на Недялко Йорданов са играни в над 200 театъра по цял свят и са превеждани на десетки чужди езици, а новият том, който ги събира на едно място, е подходящ за подарък не само за малчуганите, но и за техните родители и учители, за любителите на и дейците в театъра, за ценителите на добрата и стойностна литература и за всеки, който е заспивал с телевизионните пиеси на поета, които се излъчваха по националната телевизия. 

„Пиеси за деца“ от Недялко Йорданов ще намерите във всички добри книжарници в страната, в столичната книжарница „Милениум“ или с отстъпка на сайта на издателството www.milleniumbg.eu.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.