„Ако искате Мая Манолова да ви помогне, да знаете, че приема само в сряда и няма свободни часове“

Мая Манолова Снимка: Вевести.бг

Нейният офис приема единствено в сряда, а свободните часове са заети до след Нова година. Имате проблем? Някак сте повярвали, че изходът е в Манолова?

Това написа във фейсбук профила си зам.-министърът на външните работи и председател на младежкото ГЕРБ Георг Георгиев за бившия омбудсман и настоящ председател на гражданския проект Изправи се.БГ – Мая Манолова. С платформата тя се закани да изгражда политическите искания на гражданите.

„Добре знаете, че във всяка държавна институция, срещу номерче, получаваш веднага ред. Изчакваш го и след това си в пълната си възможност да получиш административна услуга, да подадеш молба, жалба или какъвто и да е друг документ. Това се случва всекидневно с осемчасово работно време.

А знаете ли обаче, че не така стоят нещата при „частния” обществен благодетел Мая Манолова. Нейният офис приема единствено в сряда, а свободните часове са заети до след Нова година. Имате проблем? Някак сте повярвали, че изходът е в Манолова? Жалко. Чака Ви повече от месец, докато евентуално успеете да се доредите до свещени няколко минути с т.нар. доброволци. Добре, че не са лекари.

За останалото време остава пропагандата как държавата и институциите нищо не правят, изоставили са своите граждани в беда и единственото спасение е Мая Манолова. Когато ѝ е удобно. Когато ѝ се занимава.

Но най-вече – когато историята Ви може да бъде брутално употребена за собствен медиен PR на отчаяно търсещия обществено внимание провален кандидат Манолова.

Изводите остават за широката публика. А дали всичко по-горе описано е вярно? Проверете сами.“, коментира Георгиев.

1 Коментар

  1. Ще си намери майстора тази долна лъжкиня, въпрос на време.Ще има възмездие. Бумерангът винаги се връща.

Коментарите са ограничени.