Официално: Били Айлиш пее песента към новия филм за Бонд

Били Айлиш

Ханс Цимер бе обявен за композитор на музиката в „Смъртта може да почака“

 Тази седмица музикалният свят на 25-ия филм за легендарния Джеймс Бонд беше белязан от изключително важни новини.

Смъртта може да почака“ ще бъде не само емблематичен момент от историята на най-иконичния франчайз в цялата киноиндустрия, но ще подари на зрителите привилегията да се насладят на изкуството на двама от най-популярните и талантливи артисти на нашето време – американската звезда Били Айлиш, която през 2016 година дебютира на световната сцена и я покорява с таланта си, както и знаменитият немски композитор Ханс Цимер, носител на „Оскар“ и създал музика за повече от 120 филма.

„Имаме щастието да съобщим, че Били и Финиъс О’Конъл (по-големият брат на Били) са написали невероятно въздействаща и трогателна песен за Смъртта може да почака, която бе създадена перфектно, за да работи в рамките на емоционалната история на филма“, заявиха Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи, продуцентите на 25-ия филм за Бонд. Били Айлиш е само на 18 години, а вече е мултиплатинен изпълнител и носител на „Грами“.

„Невероятно е да бъдеш част от всичко това. Да имаш честта да създадеш тематична песен за филм, който е част от такъв легендарен франчайз. Това е най-готиният франчайз, съществувал някога. Все още съм в шок“, споделя Били Айлиш. А нейният брат, заедно с когото създават песента, добавя още: „Да пиша песен за Бонд, е нещо, за което съм мечтал цял живот. Няма по-силно обединяване на кино и музика, както при Goldfinger и Live And Let Die от франчайза за Бонд. Чувстваме се късметлии да имаме малка роля в такава мащабна и обичана продукция.“

„Малко имат честта да бъдат избрани за създаването на тематична песен за филм на Бонд. Аз съм огромен фен на Били и Финиъс. Тяхната креативна цялост и талант са недостижими и нямам търпение публиката да чуе какво са сътворили – те са нова световна перспектива, чиито вокал ще остане за следващите поколения“, каза и режисьорът на Смъртта може да почака Кари Фукунага.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.