Дайнов, все някога ще познаеш!

Снимка от Фейсбук-профила на Евгений Дайнов

Рано или късно политологът Евгений Дайнов ще улучи и някоя от прогнозите му ще излезе вярна. Особено, когато застъпва и двете противоположни тези.

Това поне става ясно от поредната „прогноза“, която прави в профила си във Фейсбук.

Ето крилатите прогнози на Дайнов:

„Месец след съставянето на кабинета „Бойко-3″, като видях, как го съставиха, та ревнах: тия няма да изкарат мандата. Няма как. Чисто конструктивно погледнато, ще паднат.

В края на миналата година обаче стигнах до извода (дори го публикувах, за зла беда), че ще изкарат мандата, защото няма кой да ги бутне – напротив, всички ги крепят.

Ама сега пак се връщам на началната теза: Бойко ке падне. Няма как да не падне. Не и след Немо в кауша, Ревизоро номиниран за МОСВ, а американците внезапно втренчени с лоши очи в делата Бойкови.

Ке падне“.

Въпрос на време е кога известният с грешните си прогнози Дайнов отново ще врътне позицията си на 180 градуса. Ще се разбере най-късно до края на годината. Но с тези коренно противоположни прогнози няма как да не познае. Все някоя ще излезе вярна.

Наздраве!

6 Comments

  1. Крадливите комунисти от ГЕРБ отдавна трябваше да са в затвора, а не на власт. Всеки ден след огромен скандал, правят нов огромен скандал. Платените им лизачи само останаха да защитават престъпленията им.

    • Хвала на тебе Матросов, искаш да впечатлишш воеводата от Миндя с голите си гърди на абразурата ли? …или просто ти харесва да прокламираш наведен, та белким някой забележи готовността твойта „амбразура“ 😀

      • Това е във ваш стил на комунягите от ГЕРБ, всичко за вожда, с портретче негово в стаята и му се кланята всяка сутрин. Промити мозъци и продажни душици, точно като едно време.

  2. Ще му подарим не една, а букет от маргаритки, за си прогнозира късайки листенцата. Едно за „ке стане“, друго за обратното, вместо „обича ме, не ме обича“, може пък и да му провърви

  3. Пак се е напушил яко ,този партиен функционер !

Коментарите са ограничени.