Рейтинг: Близо 900 хил. са гледали „Шоуто на Николаос Цитиридис“ снощи

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще се излъчва всяка делнична вечер.

Близо 41% от всички, гледали телевизия в понеделник вечер, са проследили пилотното издание на най-коментираното телевизионно предаване през последните седмици. Новото вечерно токшоу на bTV „Шоуто на Николаос Цитиридис“ събра средно близо 900 000 зрители, като в хода на продукцията те стигнаха над 1 милион (GARB, 27.01.2020).

Още по-голяма публика шоуто привлече сред младите зрители между 18 и 34 г. – 44,3% от тях гледаха дебюта на новото лице в телевизионния ефир – Николаос Цитиридис. Близо 38% от публиката на възраст 18-49 г. също дадоха предпочитанието си към новото вечерно токшоу в ефира.

Николаос Цитиридис гостува на Антон Хекимян в „Тази сутрин“ след дебюта си в национален ефир. Той заяви, че се чувства повече от добре в амплоато си на водещ, а всички коментари на зрителите потвърждават, че това с което се е захванал, заедно с екипа на шоуто, ще бъде много интересно и вълнуващо. Той призна, че за него най-трудната част от подготовката е бил моментът до обявяването на името му в отговор на мистерията на рекламната кампания.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.