Радев и Борисов си стиснаха ръцете

Премиерът Бойко Борисов отиде до президента Румен Радев, за да си стиснат ръцете. Двамата са на 30-годишнината на КНСБ. Въпреки обтегнатите им отношения през последните месеци, които ескалираха през последните дни, те стоят маса до маса на тържеството, съобщи „24 часа“.

Гледайте видеото ТУК.

В началото Радев не забеляза премиера, но след приятелско потупване по дланта прие жеста на Борисов.

„Заклех се, че не съм подслушвал Радев. Той не е подслушван, а началникът военния, няма да коментирам повече. Не знам, не искам да знам и не съм знаел“, каза Борисов пред журналисти.

„Прокуратурата не е място да се решават политическите ни препирни. Всеки носи сигнал на прокурора“, каза Борисов.

„Аз съм разпоредил максимално да се говори и чак когато сме готови и хората са осъзнали, че това е добро, тогава ще минем нататък. Хората мислят, че ние бързаме“, каза Борисов по темата за еврото.

„Аз отидох при президента и го поздравих, не се възползвах от трибуната една дума да кажа. Пред мен не е поставян въпросът да се подслушва Радев, няма да го позволя. Нямам нищо общо с това, нито една дума не съм казал“, каза още той.

3 Comments

 1. Ръкувания разни…

  „Ръкуване с перестройката“
  „Тук задължително се рискува.
  Решават се не партийни и класови проблеми. Нацията напряга сили да се отърси от тоталитаризма и да навлезе в слединдустриалния технологически стадий. Надеждата е изцяло в нея. Хората ще намерят сили да изтърпят, черпейки от изворите на своята омраза към диктатурата, опирайки се на убедеността си, че създават достойно бъдеще за себе си и за своите деца и осъзнавайки трагизма на последния шанс.“
  http://www.faktite.bg/person/pm/3706 Факсимилето, отворено в нов прозорец, се чете спокойно, от където е и цитата.
  п.с. Търсенето ми бе провокирано от мнение на Гендо. Благодаря.

 2. Слабо е отразена тази новина.Духовните проститутки,наричани за по-кратко журналисти се снишиха.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.