Борисов: Яд ме е като пишат глупости, но няма да ме спрат

Бойко Борисов Снимка: МС

При инспекция на строителството на автомагистрала „Европа“ министър-председателят Бойко Борисов отбеляза, че България трябва да влезе в чакалнята на еврозоната ERM 2, което ще повиши и кредитните рейтинги.

„Ако поради някаква причина не се случи заради натиска вътре, който ни се оказва от ретроградните сили, това ще се счита слабост“, каза премиерът във видео на профила му във Фейсбук.

Борисов отново отхвърли твърденията в испанската преса, че има къща в Барселона.

Яд ме е като пишат глупости, но няма да ме спрат, коментира премиерът във връзка с публикацията на каталунския в. „Ел Периодико“, според която министър-председателят има къща в Барселона, а срещу него се води разследване за пране на пари.

„И като кажат: „Къщата на Борисов в Барселона“. Абе аз къща нямам, обаче както и да кажеш: „Нямам къща“, те викат: „Не. Борисов къща има“. Край. Омаскариха си ме и това е“.

По време на инспекцията на АМ „Европа“ Борисов бе придружаван от вицепремиера Томислав Дончев, финансовия министър Владислав Горанов и заместник-министъра на регионалната политика Николай Нанков.

През май миналата година започна изграждането на първия участък от автомагистралата, а преди 20 дни – изграждането и на втория участък. Той е от Калотина до Драгоман.

Борисов провери първо строителството на трасето в участъка „Драгоман – Сливница“, чиято дължина е близо 17 км,  а след това и изграждането на участъка между  ГКПП „Калотина“ и Драгоман.

По време на огледа министър Горанов подчерта, че граничният пункт „Калотина“ не е ремонтиран, откакто е създаден. Затова се предвижда разширение и пълната му модернизация.

„Мисля, че в сроковете, в които ще е готова магистралата, ще е готов и пункта. Най-голямото ни усилие е да увеличим капацитета му, за да отговаря на магистралния капацитет“, уточни финансовият министър.

4 Comments

 1. Другарю, прекалили сте с турските сериали.

 2. Няма спор, че Борисов технически няма къща в Барселона, на негово име няма нищо. Има си хас за € 3 млн. да си купи къща, щяха да са го разследвали за пране на пари още преди 5 г. Проблемът не е, че 60 годишна мутра прави бебе на 20 г. моделка, а че премиерът на България осигурява къща за € 3 млн. и издръжка, а произходът на тези пари не може да бъде доказан. Което означава, че премиерът е корумпиран.
  И май е време за оставка, или поне това би бил логичният ход.

  • До,,за лъжите на Борисов“…..бе хора….бе пийте ги тия хапчета бе мама му стара.Ма не може толкова хора да спадат към 80%.Ма може ли човек да е меко казано толкова глупав?

   p.s.Ми явно може.

  • О, Вие изпреварихте испанските разследващи, и даже вече имате краен резултат ?

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.