Да си внесем коронавирус и да се успокоим!

Чета в сериозни медии, че у нас всъщност отдавна имало коронавирус, но властта го криела от населението.

Прочетох също, че вирусът си е тук отдавна, но нашите специалисти и лаборатории нито знаят как да транспортират пробите, нито как да го установят.

Прокрадна се и тезата за два коронавируса – един в София и друг на Шипка.

Та по този повод се питам, не може ли Бойко да разпореди на кризисния щаб най-после да открие поне един коронавирус у нас? Даже не цял и възрастен вирус, достатъчно е едно маааалко коронавирусче и да се успокои обществото? Ако пък съвсем няма – да внесем. То от Китай какво ли не внасяме.

България вероятно е единствената страна в света, която очевидно съжалява, че няма Ковид 19… Но пък ако имаше, българинът щеше да ревне: „Как го допуснахте“.

Но да се обясни това е по силите на някой съвременен Иван Хаджийски, аз не се наемам. Той трябва да обясни какъв вирус е поразил междучерепното ни пространство и как да си сменим чипа.

Мога само да кажа, че ако ДБ беше на власт, или поне в парламента, вирусът отдавна да беше установен у нас и всяка област щеше да си има поне по един заболял, вкл. и бедните Северозападнали региони.

А сега какво? Пълно статукво. Претопляме стари манджи като грип тип „В“ и скучни ученически ваканции.

Ето защо още не ни приемат в Шенген и се колебаят за чакалнята на Еврозоната.

Никакви европейци не сме!

Gendo

4 Comments

  1. А, оказа се , че не съм единствения , който е забелязал това “ съжаление“ от нашите масмедии.Всеки ден: ПАК НЯМА КОРОНАВИРУС В БЪЛГАРИЯ.ЖАЛКО! КАК ТАКА?ТО СЪС СИГУРНОСТ ИМА , АМА НЕ КАЗВАТ ГАДОВЕТЕ.Да се смееш ли , да плачеш ли?Кой плаща да се разпространява тази психоза??????Вече и бабите по пейките се възмущават , че се опитват да ги манипулират , и се смеят.Какво да кажем…

  2. Много добре сте анализирали ситуацията, г-н Петров.
    Едно малко анатомично уточнение: не „междучерепното“, а вътречерепното пространство.

  3. Добре казано….! 🙂 🙂

    Нина Станимирова „Някой звъни на вратата. Шъ ида да видя да не е някое короновирустче . Ако е такова ще отида на Дондуков лично да го предам на негово превъзходителство Мунчо“

  4. Някой звъни на вратата. Шъ ида да видя да не е някое короновирустче . Ако е такова ще отида на Дондуков лично да го предам на негово превъзходителство Мунчо.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.