Да си внесем коронавирус и да се успокоим!

Чета в сериозни медии, че у нас всъщност отдавна имало коронавирус, но властта го криела от населението.

Прочетох също, че вирусът си е тук отдавна, но нашите специалисти и лаборатории нито знаят как да транспортират пробите, нито как да го установят.

Прокрадна се и тезата за два коронавируса – един в София и друг на Шипка.

Та по този повод се питам, не може ли Бойко да разпореди на кризисния щаб най-после да открие поне един коронавирус у нас? Даже не цял и възрастен вирус, достатъчно е едно маааалко коронавирусче и да се успокои обществото? Ако пък съвсем няма – да внесем. То от Китай какво ли не внасяме.

България вероятно е единствената страна в света, която очевидно съжалява, че няма Ковид 19… Но пък ако имаше, българинът щеше да ревне: „Как го допуснахте“.

Но да се обясни това е по силите на някой съвременен Иван Хаджийски, аз не се наемам. Той трябва да обясни какъв вирус е поразил междучерепното ни пространство и как да си сменим чипа.

Мога само да кажа, че ако ДБ беше на власт, или поне в парламента, вирусът отдавна да беше установен у нас и всяка област щеше да си има поне по един заболял, вкл. и бедните Северозападнали региони.

А сега какво? Пълно статукво. Претопляме стари манджи като грип тип „В“ и скучни ученически ваканции.

Ето защо още не ни приемат в Шенген и се колебаят за чакалнята на Еврозоната.

Никакви европейци не сме!

Gendo

4 Comments

  1. А, оказа се , че не съм единствения , който е забелязал това “ съжаление“ от нашите масмедии.Всеки ден: ПАК НЯМА КОРОНАВИРУС В БЪЛГАРИЯ.ЖАЛКО! КАК ТАКА?ТО СЪС СИГУРНОСТ ИМА , АМА НЕ КАЗВАТ ГАДОВЕТЕ.Да се смееш ли , да плачеш ли?Кой плаща да се разпространява тази психоза??????Вече и бабите по пейките се възмущават , че се опитват да ги манипулират , и се смеят.Какво да кажем…

  2. Много добре сте анализирали ситуацията, г-н Петров.
    Едно малко анатомично уточнение: не „междучерепното“, а вътречерепното пространство.

  3. Добре казано….! 🙂 🙂

    Нина Станимирова „Някой звъни на вратата. Шъ ида да видя да не е някое короновирустче . Ако е такова ще отида на Дондуков лично да го предам на негово превъзходителство Мунчо“

  4. Някой звъни на вратата. Шъ ида да видя да не е някое короновирустче . Ако е такова ще отида на Дондуков лично да го предам на негово превъзходителство Мунчо.

Коментарите са ограничени.