ЦИТАТ НА ДЕНЯ: Румен Радев за кризата и българските предпазни облекла

Снимка: Пресслужба на държавния глава.

„По време на криза не е най-удачният момент да се шият предпазни облекла, нали така?“.

Президентът Румен Радев пред медии в Плевен.

„В момент на криза всички институции сме единни“, заяви още президентът. „Всяка институция, общинско ръководство и ръководство на фирма, обществена, частна организация трябва да бъдат солидарни, дисциплинирани и да мислят за обществения интерес“, заяви още президентът Румен Радев.

Президентът очевидно забрави изказването си на 3 март, в което подигра съветите на Националния оперативен щаб и пренебрегна препоръките на община Казанлък да не се провеждат официални чествания на връх „Шипка“.

13 Comments

  1. Какво проклятие за България е този питекантроп! Какъв скудоумник, какъв долнопробник! Омерзението е пълно!

  2. Абсолютен некадърник!Безмозъчна руска Свиня,който не се чува и не знае какво да говори!Никога в историята на България не е имало такъв неадекватен мижитурник и национален предател!….

  3. Тоя кретен е излишно да го коментирам.Тоя не искам и да го гледам.Просто го неглежирам.Той за мен не е моят президент,а едно недоразомение натресено ни от Русия с помощта на предателите от БСП.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.