Смях от Фейсбук: Генералът каза

Извънредните мерки и тежката ситуация с разпространението на коронавируса у нас вдъхновиха  чувството за хумор на българите.

Тези дни хората стоят по домовете, прекарват повече време в интернет, а социалните мрежи буквално преливат от смешки, вицове, колажи и мемета, свързани с пандемията, предава Дарик.

Така хората намират отдушник и опитват със усмивка и хумор да се разсеят от сложната ситуация.

Най-често в главната роля на комичните сюжети, свързани с коронавируса, се оказва началникът на Националния оперативен щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски.

Във Фейсбук беше създадена и група – „Генералът каза”, в която потребители с богато въображение качват шеговити снимки и клипове с шефа на ВМА.

Преди дни самият Мутафчийски призна, че се забавлява с колажите и това показва, че българите не губят кураж в тежки моменти.

Публикуваме някои от най-забавните колажи в мрежата.

8 Comments

  1. Пилот и генерал да си прави някой майтап с него, той е ИСТИНСКИ генерал , войник.За веселба на матрияла има хора

  2. Представете си реакцията на Радев,на виц за него!Тоя сухар е с ампутирано чувство за хумор.Виж,злоба има в изобилие.

  3. Щом има виц , значе има респект и уважение. Вица не е за генерала , а за уплашената свита душа на хората.Ние се смеем , за да не плачем.

  4. Кога ще дойде най-щастливият ден
    когото ти КОБИ 19
    ще си далеч от мен….

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.