ГЕРБ дари на МЗ 100 000 лева за борба с Ковид 19

По предложение на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, Изпълнителната комисия на партията взе решение да дари сумата от 100 000 лв. на Министерството на здравеопазването.

Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Средствата са от държавната субсидия на партията и ще бъдат използвани за подпомагане на дейността на болниците в България, както и за осигуряването на необходимите им консумативи и оборудване. Сумата бе преведена на специално разкритата от здравното министерство сметка за подпомагане на лечебните заведения в страната в условията на епидемията от COVID-19.

Неотдавна Парламентарната група на ГЕРБ също дари 100 000 лв. на Министерството на здравеопазването за борба с коронавируса. Сумата е от месечните възнаграждения на всички народни представители от партията.

1 Коментар

  1. Така се прави!Само ГЕРБ! А къде са бсп, дб и др. „умни, красиви и патриотични партийки“? Упражняват се в „красноречие“ по слугинските сайтчета и по Фейсбук профилите си. И се чудят защо „простият“ Борисов управлява вече 10 години. И даже имат нахалството да се срамуват от него, че им обяснявал надълго и нашироко. Ами като сте олигофрени другари, ще ви се обяснява. Отворете си ушите и слушайте! Все ще прихванете нещичко.

Коментарите са ограничени.