Даниела Дариткова и Даниела Малешкова от ГЕРБ с положителни проби за коронавирус

Даниела Дариткова Кадър: Нова тв

Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали положителни проби за коронавирус след проведените тестове сред всичките депутати в парламента.

Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в добро състояние и нямат никакви оплаквания. Те са информирали семействата си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни у домовете си.

Двете няма да участват в предстоящите заседания както на парламентарните комисии, така и в пленарните заседания.

А ето какво написа самата Даниела Дариткова в профила си във Фейсбук:

За съжаление днес ми бе потвърдена положителна проба за коронавирус. Това налага следващите 28 дни да остана под карантина в дома си. Чувствам се добре, нямам никакви симптоми на заболяването. Ще бъда на разположение на моите пациенти и ще ги консултирам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от колеги. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила.
Моля ви, пазете се! #ОстанетеСиВкъщи

4 Comments

  1. За голяма радост,освен неуравновесените, дето лазеха по первазите, огромната част от това съсловие са нормални, отговорни и възпитани хора, и д-р Дариткова ще бъде в техни ръце.А онези да си седят в бивака на площада, и да си получават надниците, осигурени им от Мая Костинбродска Галева…

  2. Как сега ще се довери на психично не уравновисените мед. сестри да я лекуват?

  3. КУРАЖ И СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ ДОКТОР ДАРИТКОВА. НИЕ ОТ ГЕРБ СМЕ СИЛНИ. ЖЕЛАЯ И НА ДРУГИ ЗАРАЗЕНИ ОЗДРАВЯВАНЕ.

Коментарите са ограничени.