Жени Калканджиева се оплака от системен тормоз от съседите

Снимката е от фейсбук страницата на Жени Калканджиева.

Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Това написа в емоционално послание Евгения Калканджиева във фейсбук.

Вчера 45-годишната Калканджиева бе задържана от екип на Шесто РПУ след скандал със съседи. Повдигнато й е обвинение по Указа за дребното хулиганство, а Районният съд в София е решил, че ще гледа казуса след събирането на още доказателства.

Бившата „Мис България“ призовава медиите да не стоят пред вратата й, тъй като „усещането е за тормоз“ и допълва:

„Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. Дотогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания. Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание.

След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел – да защитя дома и детето си.

Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом. Уверявам ви, че в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда. Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви“.

Преди две седмици съпругът на Жени Калканджиева също беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед в кооперацията в столичния кв. „Бояна“. Стефан Манов-Тачо беше пуснат на свобода срещу 5000 лева гаранция и оттогава не живее в жилището, където са съпругата му и синът им Георги, припомня Дир.бг.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.