Румен Радев категоричен: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде

Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни управлява г-н Борисов, смъртността расте, а България се стопи с 600 хил. души. Това заяви президентът Румен Радев.

“Българите протестират, отстоявайки своите права със законни средства. Органите на реда трябва да уважават тези права. Недопустимо е да се събират лични данни на група протестиращи граждани”, коментира Радев.

Той припомни, че отдавна е снел доверието си от кабинета.

“От години апелирам да се пресекат корупционните схеми, които днес неудържимо изплуват на повърхността”, каза още държавният глава.

Днес той посети град Елин Пелин, където проведе среща с кмета Ивайло Симеонов и посети фабрика за соларни панели.

“Въпреки неравностойната конкуренция с компании от цял свят, въпреки че там са получили помощ, а тази високотехнологична фирма още не е получила подкрепа от държавата, тя възстанови производство благодарение на съвременен мениджмънт и иновативност”, каза Радев.

“Там, където местната власт си е на място, както кметът на Елин Пелин Симеонов, нещата се получават, защото тази власт е ангажирана с подкрепата на младите хора и бизнес”, похвали той кметът на населеното място.

5 Comments

  1. Г-н Румен Радев , ако иска да властва,то пътя не е преврат в нашата държава а избори.Жалко е ,че още недовършил мандата си се впусна така в изборна надпревара,ми той няма партия зад гърба си,тогава е разделител на народа ,а не обединител.

  2. Този кмет, който посрещнал Радев с поп, с биене на камбана, сякаш на гости е дошъл Папата, е излъчен от ВМРО. И човек се пита – не беше ли по-добре ГЕРБ да управляват с ДПС, които винаги предлагат логични професионални решения за всеки проблем. Т.нар.патриоти се наместиха във властта, точно заради нея, а не защото мислят в една посока с Борисов. Колкото до Радев, дето ми посочва фирмата, която се била справила съвсем сама и без помощ от държавата, се оказа, че е чуждестранна!!! И това злобно и безсмислено говорене винаги, когато си отвори устата, доказва още веднъж колко са прави онези хора на площада, които му искат оставката. Този егоцентрик вече си въобрази, че и журналисти, и социолози, са били на страната на властта и безпочвените му и злобни изказвания показват колко са сгрешили тези, които са дали гласа си за него. Затова, приятели, преди да посегнете към бюлетината следващия път, мислете!

  3. Радев вече няма никакви задръжки и на всеослушание обявява нстървението си към изпълнителната власт. И това било президент?!?

  4. Естествено, че би било точно така, защото след теб и твоето вице нищо не би останало за крадене. Затова по-добре не афиширай предварително какви планове кроиш за така жално оплаквания от теб народ..
    А за т.н. Патриоти или ВМРО, или които и да са, само ръкопляскания – така им се замаяха главите от тшестлавие, че даже и не крият адмирациите си към г-н Нищоправене, вярвайки си, че ще бъдат отново на власт и при него. Да, ама не, г-да, нещо бъркате правилата на играта и няма да видите повече никаква власт.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.