Мая Манолова поведе протест и заяви, че ще участва на избори

Бившият омбудсман и кандидат-кмет за София Мая Манолова поведе протест днес и даде заявка за участие в избори.

„Днес обявявам нашата икономическа пътна карта за бързо възстановяване на работните места и икономическо съживяване на България в следващите 19 месеца. С тази пътна карта ще се явим на парламентарните избори. Имаме план. Предлагаме тези 19 мерки контра-COVID-19, с които за следващите 19 месеца, до края на 2021 г., ще съживим икономиката след срива с коронавируса. Поне толкова време ще е необходимо държавата да излезе от кризата, която се дължи не само на COVID-19, но и на управленската немощ на „Борисов-3″. Борисов не е единствен, алтернатива има“, заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“, заяви Манолова по време на поведения от нея протест днес пред Министерския съвет и Народното събрание.

Демонстрацията е организирана съвместно с майките на деца с увреждания от Национална гражданска инициатива „Системата ни убива“.

Борисов няма план, но ние имаме. Това е нашият план как държавата ще застане до гражданите, а не срещу тях. Държавата ще бъде омбудсман, а не мащеха за обикновените хора. Алтернатива има. Когато се изправим, всички сме алтернативата, каза още Манолова.

2 Comments

  1. Страхотен протест-100 човека,от къде хванати, неизвестно, 100 полицая и мнооооого телевизия.Срещу какво протестират- също неясно, макар и овъртолено с клишета.Борисов не може- а тя , може- щеше да е смешно , ако не беше срамно. Мен ме е срам да гледам , как тази жена , оперирана от морал , чест , достойнство продължава да излиза и да плещи врели не кипели , след като всинца я познаваме , че е вътре за далаверата- тя за пари е готова и поредния мъж да зареже и нов да разведе-това и се случва 4, 5 пъти, галиба.Диплома за адвокат има от партийна руска школа, а работи като адвокат ,говори за закони , а не спазва закони- Костинбродската афера,докарва го само от грачещо нищоприказване, участва в афери , лъжи , манипулации , облагодетелстване от властта- от къде има пари да купи апартамент на дъщеря си и офис на пъпа на София….и калпав закон за изборите- това са и достойнствата ..Ама , ако продължа да изписвам нейните издънки, няма да стигне страницта.И сега пак безочливо пред 100 платени медии за ПР. Това ако не е отврат??Думите не стигат да се опише мерзостта…Това са “ честните“ комунисти , които искат да седнат в стола на Борисов, само за да са начело – да крадът – добре , че няма да седнат – народът е умен- това няма да си го причини- вирусът е заспал , но не си е отишъл. Ще гледаме театро с др Мерак Манолова , част 2,3,4, Слав Т и пак- кеф без пари..хахаха.

  2. Браво на МаяМа, ще дръпне гласове от БСП 😀
    Сега ако и Радев си направи партия БСП направо няма смисъл да се явяват 😀

Коментарите са ограничени.