Цветан Цветанов събра във Видин повече хора от Томислав Дончев

Снимка: Конкурент

Цветан Цветанов е провел поредица от срещи в Северозападна България. Шефът на Евро-атлантическия център се е срещнал с поддръжници във Враца и Монтана, като една от темите е била бъдещ партиен проект, съобщи „Конкурент“.

Основното мероприятие се е провело във Видин тази вечер. Според източник на медията, Цветанов е събрал повече хора отколкото е имало на снощното показно събитие на ГЕРБ във Видин.

На срещата, която не е била афиширана предварително, са присъствали бившият областен управител на Видин Албена Георгиева,  бившият кмет на Видин Огнян Ценков,  бившият кмет на Димово Лозан Лозанов, кметът на с. Капитановци Десислава Иванова, председателят на общинския съвет в  Ново село Иво Вергилов, общински съветници от Видин, Димово, Ново село  и Белоградчик, както и хора от всички общини в областта.

Участниците в срещата са изразили подкрепа за евентуален бъдещ партиен проект на Цветан Цветанов и са заявили своето участие в него. Той е благодарил на всички, които гласно и явно са изразили позицията си. Призовал ги е „да не се връщат назад, защото не си заслужава“.  Цветанов е казал, че хората трябва  да използват енергията си за градивни и позитивни неща, а не за разделение.

Относно Евро-атлантическия център, Цветан Цветанов е заявил, че е създаден, за да се случва това, за което всички говорят, но рядко прилагат в реалността. Цветанов е заявил още, че в началото на политическата си кариера е имал ентусиазъм без опит, а в настоящия момент притежава и опит,  и ентусиазъм. Според него най-важното за една партия е да не живее във виртуален свят. „Ние сме доказали,че винаги сме оставали близо до хората и техните проблеми“, заявил пред хората във Видин Цветан  Цветанов. Той посочил, че евентуален политически проект,  който всички искат да бъде изграден, трябва да бъде устойчив и с ясни принципи.

Цветанов е представил акценти от годишния анализ „България и светът 2019“ на Евро-атлантическия център за сигурност, който по-рано днес коментира на личната си страница в социалната мрежа.

4 Comments

  1. Цветанов се кълнеше, че остава лоялен на ГЕРБ и като редови член ще работи за каузата на ГЕРБ. Но реваншизъм и властолюбие го хвърлиха във война с ГЕРБ. И нагло говори, че не трябв да има разделение?!? Мозъчен дефицит.

  2. Истинските десни хора в България най-после може да се сдобият с партия

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.