Божков: Севделина Арнаудова идваше всеки месец в офиса ми. Тя: Срещали сме се преди 6-7 г., вие се предлагахте

Васил Божков

След като снощи премиерът Бойко Борисов се закле, че единсвтеното, което е взимал от Васил Божков, е една пура – при това пред свидетели, днес обвиняемият бизнесмен продължи във Фейсбук задочния си диалог с представители на властта. Новата му публикация е насочена към шефката на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова.

„През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул. „Московска“ 43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?“, написа Божков тази сутрин, като към текста добави снимка на Арнаудова и входа на централния офис на „Нове холдинг“.

Малко след това дойде и отговорът  лично от Севделина Арнаудова, също във Фейсбук. Тя разкри, че един от членовете на семейството й доскоро е работил за бизнесмена. Арнаудова е категорична, че обвиненията към нея са манипулация на истината и настоя, че в разговорите им „преди повече от 6-7 години“ именно той е бил този, който се е „предлагал“:

От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии. Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната – в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала – главен изпълнителен директор на bTV!

 

1 Коментар

  1. Докато му се хващате и го публикувате,той ще се държи,като терорист.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.