Шехерезада Арнаудова към Али Баба: Големите мъже не нападат жени!

Снимка от фейсбук профила на Севделина Арнаудова

Шефката на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова отговори с нова публикация във фейсбук на атаките на обвинения в 18 престъпления бизнесмен Васил Божков.

След като вчера премиерът Бойко Борисов се закле, че не е получавал милиони от собственика на „Нове Холдинг“, както той твърди в сигнал до прокуратурата (според него е дал 60 млн. лева на Борисов и финансовия министър Владислав Горанов – бел.ред.), днес бизнесменът заяви във Фесбук, че през последните години Арнаудова е посещавала офиса му на ул. „Московска“ 43 всеки месец и призова: Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?“

В отговор Арнаудова заяви, че се е срещала неведнъж с Божков, защото член на семейството й е работил преди време за него.

„И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината“, добави говорителката на премиера.

По-късно днес тя продължи, този път използвайки наложения във Фейсбук от бизнесмена стил, в който той е представен като приказния герой Али Баба:

„Здравейте, г-н Божков (Али Баба). Пише Ви Шехерезада. И аз умея да разказвам приказки. И ще започна преди Вас, защото като един старец не помните добре приказките и си ги съчинявате. Така правеше дядо ми, когато ми разказваше.

Опитвате се през мен да атакувате друг. Лошо, Али Баба! Аз чували с милиони не съм пренасяла и не съм взимала нито за себе си, нито за друг! Не сте давал за никой. И нито ме е страх от лъжите Ви, нито от заплахите! Аз не съм Вашата цел, Али Баба! Целите се в друг през мен и бъркате, защото не казвате истината!

Но да сложим начало на приказката, а ще дойде време да й сложим и дебела червена точка, Али Баба… (това го помните, нали, Али Баба?) Но да се върнем на приказката.

На Шехерезада баща й работеше за Вас. Още в далечната 1998 г., но Вие не забелязвахте тогава този свой служител. Спомнихте си за него, когато един ден давахте от натрупаното в пещерата. Осъзнахте, че той е Арнаудов, точно като Шехерезада Арнаудова, която тогава не познавахте и не работеше за правителството. И започнахте да я търсите. Имахте тактика! Предложихте на служителя си и официален договор, каляска и бонус – на стойността на една Ваша пура, пак тайно. Всичко това, за да стигнете Шехерезада, тя Ви трябваше… Намерихте я през робите си. Викахте я настоятелно, разказвахте й приказки, а баща й – него пращахте да Ви пази имотите! Но Шехерезада е полицейска щерка, Али Баба, и много внимаваше. Много! Тя идваше и със свитата си – приятели, съпруг, семейство. Вие започнахте да й предлагате всичко. Шехерезада така и не Ви пожела! Тогава Вие, Али Баба, много се ядосахте…

Шехерзада Ви каза – „не смей“ и аз умея да разказвам. Не смейте да ме пипате! Вие се изплашихте, Али Баба. Вие сте страхлив човек, скочихте на дървото и се скрихте. Така, както и сега се криете. Не смейте да ме плашите, не я е страх Шехерезада! Тя не е разбойник. Семейството ми и приятелите ми – също! Спомнете си приказките и не ги разказвайте избирателно.

А Вашата приказка е една! Оправете си сметките с хазната, ако искате да не останете в историята като разбойник! Или стойте на дървото, докато можете…

Големите мъже не ги е страх от големи мъже, Али Баба. И не нападат жени. Явно нито сте голям, нито сте мъж„.

4 Comments

  1. Много харесвам смели и силни жени, които правят мъже като Черепа на трътки

  2. Честни сини очи, особено едното, нищо че изглеждат кафяви. Какво ли ще направи суперинтелигентния Череп, когато осъзнае, че е бил преметнат от една леко грозновата кака?

    • Ниска култура и възпитание,които за жалост притежавате не се афишират излишно.Още повече,че е и анонимно.Анонимният простак е най-опасен.Това с филма не предполага,че сте циганин,но е вероятно

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.