За всичко е виновен Ретроградният Меркурий

Вече се намираме в сянката на ретроградния Меркурий. Това събитие ще продължи от 18 юни до 12 юли. Тази година е с много ретроградности, а сега Меркурий ще бъде ретрограден във водната стихия на Рака, пише edna.bg.

Това означава, че самоанализът ще бъде най-силен, когато Меркурий се връща назад.

Този период ще бъде по-труден за Овен, Везни, Козирог – за хората, които не синхронизират добре с тази енергия. Чудесно ще бъде времето за всички водни знаци.

По време на ретрограден Мекрурий не се подписват договори, не се започват нови начинания, не се купуват имоти, не се стартира нов бизнес, защото нашата преценка в този период и замъглена и не е много правилна. Трябва да внимаме и с думите си, за да не нараним някого без да искаме. Пътуванията също могат да претърпят осуетяване.

Отделно от това имаме и съвпад на Марс в Нептун, а Луната е в Риби. Получаване се скупчване на доста планети в Риби. Това ни държи в един илюзорен свят, не ни дава възможност да действаме активно.

В момента ни липсва и огънят като стихия, няма нито една планета в огнен знак. Това значи, че ни липсва енергия, заряд и за това в момента може да се чувстваме по-мудни и без енергия.

3 Comments

  1. Е, така де, това го пише още в първото изречение, ама не четете само заглавията. Засега сме „в сянката…“

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.