She’s The One на ново място: 7 жени, за които няма невъзможни неща на една сцена

Голямата актриса Татяна Лолова, ТВ-звездата Десислава Стоянова, писателката Здравка Евтимова са само част от вдъхновяващите дами, които ще разказват истории от живота и успеха

 

Татяна Лолова влиза в главната роля на She’s Тhe Оne. Събитието ще събере на една сцена прецизна селекция от изключителни жени, които най-добре могат да бъдат описани с репликата „Няма невъзможни неща”. Театралната кралица и още 6 специални дами, до чийто изключителен свят всички искат да се докоснат, ще разкрият какво се крие зад кулисите на успеха, какъв е пътят им до него и какви са уроците след това. По традиция вдъхновителките ще имат активна връзка с публиката и ще отговорят на интереса и въпросите на своите почитатели, които ще присъстват на събитието.

Конференцията She’s The One на 15 юли промени своето място на провеждане. Тя ще се проведе на открито пред Иновационен форум „Джон Атанасов“ в „София Тех Парк“. Организаторите са осигурили спазване на всички противоепидемични мерки. Регистрацията започва в 17.30 ч., лица под 18 години няма да се допускат.

Видео репортажи от конференцията ще бъдат излъчени на страниците на Dir.bg, както и в социалните мрежи.

Освен от Татяна Лолова, истории по пътя към успеха, как се постига и дали е заразителен, ще чуем и от Здравка Евтимова – писателката, чието разтърсващо творчество влезе дори в американските учебници по литуратура.

Какво я мобилизира да продължава вечната борба за по-добро? Ще питаме Биляна Савова, която основа фондация „Мога Сам“ в помощ на хората с множествена склероза;

Как е възможно едновременно да отглеждаш трите си деца, да печелиш съдебни дела и да се превърнеш в първата българка, изкачила Еверест? Ще ни разкаже адвокат Петя Колчева.

Може ли светът да бъде телевизия, как поддържа ритъма зад кадър и усмивката си на екрана? Говори водещата, с която започва всеки предиобед на bTV – Десислава Стоянова.

Истории за живота: Началото – ще ни ги представи лично топспециалистът по акушерство и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева, чийто труд се измерва в спасени бебешки животи.

Ще разберем и още за женската сила – този път от сървайвъра от деня на своето раждане – изпълнителният директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева.

She`s The One e сцената, на която ще видим жените, които могат всичко това. Които вдъхновяват, вълнуват, увличат с енергията си, борят се и търсят отговорите как да сме по-добри всеки ден.

„Поканихме точно тези дами, защото знаем, че има какво да научим от тях. Защото ценим смислените примери без филтър. She`s The One e сцената за дами, които има какво да разкажат за успеха и пътя към него. Добрият пример е заразителен и ние вярваме в това. Даваме сцена на популярни личности, но и на такива, за които искаме да има още публичност и място в медиите“, казват организаторите от Dir.bg.

Подробности за събитието She’s The One 2020 на 15 юли можете да намерите на сайта https://shestheone.dir.bg/.

Организаторите гарантират, че ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки. Поради това местата са ограничени. Билети все още може да намерите на следния линк: https://www.eventim.bg/dirbg/bg/bileti/shes-the-one-sofi-club-city-stage-1189795/performance.html

Конференцията  She’s the one се осъществява с подкрепата на партньорите A1, Philip Morris Bulgaria, Вина PIXELS, Крадецът на Ябълки, RiceUp! и White Water. Не се допускат лица под 18 години.

През 2019 година информационният портал Dir.bg стартира традицията да дава сцена на популярни и непопулярни личности от различни сфери, които са пример за успех, справяне с живота и активна дейност в обществото.

Събитията  She’s The One през март 2019 и He’s The Man през ноември същата година, вече привлякоха на сцената си различни хора с различни истории и уроци – част от тях са рали-състезателка, шефка на модна агенция, готвач-пътешественик, уникален мозъчен хирург, сценаристът на най-хитовите сериали, най-младият писател с 8 книги, най-добрият графити майстор, чиито произведения греят по целия свят. А сред известните личности, които говориха от сцената бяха покойната гранд дама на българския театър Стоянка Мутафова, любимият актьор Юлиян Вергов, един от най-актуалните журналисти Светослав Иванов,  психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, футболната легенда Стойчо Младенов.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.