Борисов с извънредно обръщение

Винаги съм уважавал всеки един протестиращ, срещал съм се с всички. Никой не спазва мерките. Защо тогава въвеждаме ограничения? Доходите ще намаляват. Трябва да се търси широк консенсус.
С какво подразнихме ние? С това, че поставихме България, където й е мястото?

Това каза премиерът Бойко Борисов в извънредно обръщение.

Гледайте го ТУК.

Предстоят ужасни месеци и години за икономиката. Само след месеци ще са изборите. Истински виждам, че Радев не го боли, когато се пролива кръв на полицаи и се хвърлят бомби по тях. Използването на език на омразата няма да доведе до нищо добро за държавата, каза още министър-председателят.

Това ли е демокрацията? Ние само сме градили. Двойно повече магистрали сме изградили от Тодор Живков. За това ли да подадем оставка? С пандемията се справихме най-добре от всички в Европа, допълни той.

Нищо не ни задържа в управлението освен опасността, че ще се счупи държавата, каза още премиерът.

Пазете се, не проливайте кръв! Пазете и полицаите, за да ви пазят и те, призова Борисов.

Той обяви, че кабинетът няма да подаде оставка.

3 Comments

  1. В никакъв случай оставка.!!!Трябва да се прояви твърдост и мъжко достойнство.Няма основание за оставка.Излезли 5 000 и какво/10 000 да излязат – това е пара.Кой плаща.Конституционния съд е на ход!Умишлено бави решението за запитването за имунитета.Радев е уплашен , защото е за военен съд, вероятно.Страх е сковал опозицията и резидента.Ако Борисов ни хвърли на хиените , ще си изгнием обратно в мизерията на руското влияние.Всички участвали в престъпната приватизация и в заграбване на имоти по морето са зад опозицията- те са много – от олигарси , до обикновенни дребни хитреци и нагаждачи, с незаконни имоти, със заменки и рушветски облажвания, затова сме твърдо зад действията на Гл Прокурор и Правителството.Отстъплението е смърт.Затова , да протестират, а Прокуратурата да действа.Крайно време е за справедливост.Браво , Борисов – никакви оставки!

  2. Никсква оставка вие сте законно избрани с огромна част от гласовете на избирстелите, на който не му харесва да чака избороте и да се пробва там. Радев ако нарушава закона да си понесе последствията.
    Банда лумпени черепи и други изроди няма да ни сплашат, ние търпим до време, да не настъпят лъва по опашката само фа внимават тия които гледат към русия….

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.