Журналистът Васил Иванов си счупи ръката, лично шефът на „Пирогов“ му я оправи

Снимка от фейсбук страницата на Васил Иванов

Разследващият журналист от Нова тв Васил Иванов е в „Пирогов“ след падане от строителна стълба по време на ремонт в дома си преди три дни. За инцидента съобщи самият журналист в социалните мрежи и качи снимка от болничната стая.

„Счупеното носи щастие само когато те оперира точния човек – шефа на Пирогов проф. Асен Балтов. С такива виртуозни лекари и прекрасни мениджъри здравеопазването ни със сигурност ще върви напред. След падане от 3 метра от строителна стълба по време на ремонт вкъщи преди три дни, създадох сериозна работа на проф. Балтов да сглоби натрошения ми на парченца лакът, с което той се справи перфектно. Благодаря на него и екипа му!“, написа Васил Иванов във Фейсбук, където публикува и снимка заедно с проф. Балтов.

Пред „24 часа“ той обяснява, че е паднал от втория етаж, понеже живее в къща: „Стълбата, на която бях, се хлъзна и аз паднах с главата надолу на баластрата“.

За щастие, главата му е здрава, но са пострадали и двете му ръце. Прогнозите на лекарите са след около месец и половина той да се възстанови.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.