Борисов събира партийния актив утре, ще затяга редиците на ГЕРБ

Бойко Борисов Снимка: МС

Бойко Борисов свика ГЕРБ на национална конференция утре в София в 12 ч. в „София Тех парк“. 

Срещата се провежда на фона на протестите с искане за оставка на правителството, но не е извънредна, тъй като миналия август се е провеждала в същия формат в НДК.

От писмо, изпратено от името на административния координатор на ГЕРБ Цветомир Паунов до всички областни координатори, става ясно, че на срещата са поканени всички кметове, депутати, евродепутати и общински съветници на партията на Борисов, съобщи Дир.бг.

Изискването е да пристигнат в София с кола, в 9 часа, заради мерките срещу разпространението на коронавируса. Бланката за участие е изпратена до всички областни координатори и представители на партията от всички 265 общини.

Дневен ред на събранието все още няма. Премиерът Бойко Борисов ще присъства, но не е известно какъв ще е акцентът в речта му.

Очаква се срещата да бъде официално обявена.

2 Comments

  1. Няма нужда от затягане. По-добре разпусни хората, ББ. Толкова сте се ояли, че тази мазнинка отвращава хората.

    • Вас кой ви упълномощи да говорите от името на „хората“? И на кои „хора“ точно? Драгалевската банда радикални комунисти от ДеБъ? Като не ви харесва – шмайзерите, циклостила и у Балкана – да обирате мандри и да громите „агента-фашист“! Говеда!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.