„Нощ в операта“ с Пилекадоне и Евгения Ралчева – сопран

„НОЩ В ОПЕРАТА“ е концерт от програмата на 51 Международен фестивал „Софийски музикални седмици“. Концертът е замислен като съвместно участие на Евгения Ралчева – сопран и невероятно свежите и винаги артистични музиканти от квинтет ПИЛЕКАДОНЕ. Вместо в „музея“ обаче,  концертът ще се проведе в прекрасното пространство на Софийска градска художествена галерия на 28 септември от 19 ч.  

Креативни и смели, музикантите от квинтет Пилекадоне отново са гости на фестивала с различна програма, която да грабне публиката, този път с изключителния глас на Евгения Ралчева. В програмата са включени изпълнения на В.А.Моцарт – Увертюра из оп. “Вълшебната флейта”; Сюита за сопран и духов квинтет по музика от В.А.Моцарт, Л. Бърнстейн и Дж. ГершЛенард Бърнстейн – Уестсайдска история, Транскрипция за духов квинтет Давид Валтеруин.

 Съорганизатори са Министерство на културата, Столична община, Софийска филхармония. В пресконференцията участваха редица журналисти от културния ресор и партньори от НМА „Проф. Панчо Владигеров“, НБУ, а също композитори и изпълнители, на които сърдечно благодарим за оказаното внимание.

Програмата на фестивала може да намерите на на: http://sofiaweeks.com,  www.facebook.com/sofiamusicweeks 

Билети на касата на Зала „България”, както и чрез мрежата на: Eventim.bg, ePay-GO, Bilet.bg и техните партньори. Билети с отстъпка за учащи и пенсионери на касите.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.