Радан Кънев: Ще подкрепям Москов на всяка политическа цена!

Радан Кънев

През изминалите дни, бях в Шумен, Варна, Каварна, Белослав, Девня, Бяла. Срещнах десетки представители на малкия бизнес, на партийните структури на РБ, на местната власт, имах и доста случайни разговори с хора, които ме заприказват по улиците и кафенетата…

Това написа като своеобразен отчет от обиколката си през уикенда лидерът на ДСБ и съпредседател на Реформаторския блок Радан Кънев във Фейсбук

„Учудих се колко близки оценки и настроения имат толкова различни хора. Всички виждат стабилизацията на институциите и връщането на фондовете, но се дразнят, че корупцията продължава да е навсякъде, страхуват се, че кражбите за пореден път ще провалят надеждата за промяна.

Само партийците и общинските чиновници се интересуват от предстоящите избори, никой друг. И за съжаление, само предприемачите усещат икономическото оживление – то не е стигнало до мнозинството хора“.

И всички са супер тревожни от медийната атака срещу Москов и опасността мафията за пореден път да надделее“, констатира Кънев.

„Сигурно трийсет пъти чух „Подкрепяйте го това момче, дано успее“. Че е „момче“, не бих се съгласил. Но ще го подкрепям, на всяка политическа цена.

През последните шест месеца от РБ доказахме, че умеем са работим на полето на полезния политическия компромис. Добре познаваме обаче и линиите, отвъд които компромисът не е полезен, а засяга обществения интерес“, написа в профила си депутатът от РБ.

4 Comments

  1. … в неолибералната, анархокапиталистическа кочина умира последна.

  2. Само така! Няма само лежим на ленти и еврофондове.

  3. Кънев и Москов са политици от новото дясно поколение, което носи в себе си разума и заряда на автентичното дясно.

Коментарите са ограничени.