Слави Трифонов: Спазваме законовата процедура от Конституцията

Слави Трифонов

Съвсем логично вървим и спазваме законовата процедура, упомената в Конституцията. Това написа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов в профила си във Фейсбук. 

„По повод на различни политически изказвания и предложения, изразени в последните дни, искам да кажа следното: Има много ясна законова процедура, упомената в Конституцията, и ние съвсем логично я спазваме и вървим по нея“, заяви Трифонов.

„Има такъв народ“ беше изненадата на парламентарния вот, която измести БСП от второто място. Партията спечели общо 564 989 гласа, като най-много гласоподаватели имаше в Русе. Партията победи и във вота зад граница.

Припомняме, че днес на съвещание на Министерски съвет Бойко Борисов заяви, че ще предложат правителство, но другите ще го отхвърлят. За това той призова политикът Слави Трифонов за повече отговорност. „За да има стабилност сме готови да дадем 10-20 депутати на Трифонов да подкрепят правителство“, заяви Борисов. Той подчерта, че вижда безотговорност и прикани Трифонов да си подготви кабинета, а не да се готви за нови избори. Борисов предложи и свикване на Велико Народно събрание, ако другите партии не успеят да съставят правителство.

Междувременно заместник-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов публикува в Туитър таблица с информацията за гласоподавателите относно техния пол, възрастта и образованието им.

1 Коментар

  1. Тези сега ще осетят народната любов-как псува народът.Гледат , като гръмнати и изглеждат като в онзи руски филм- „Те се сражаваха за Родината“: Дойдох, видях и… се посрах,- казва главният герой.

Оставете коментарТози сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.