Емилия Милчева: Има надежда за правителство

Емилия Милчева

„Това, което чухме от изявленията на лидерите на политическите сили пред 46- то НС,  дава надежда, че все пак ще имаме следващо управление, следващ кабинет“, коментира пред БНР журналистът Емилия Милчева.

„Ключовата дума във всички изказвания, включително и на ГЕРБ е за диалог и за изграждане на мостове между политическите сили, независимо, че в изказването на ГЕРБ доминираха и критиките към служебния кабинет.

Липсата на Слави Трифонов в парламента може и да бъде предизвикателство пред ИТН, но все пак те трябва да предложат политики, по които да се намери съгласие и да започне много бърза работа следващият кабинет“, поясни Милчева.

„Защото в изявленията на всички лидери, особено в това на съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, много ясно беше откроено кои са най-належащите задачи, които да бъдат свършени от това правителство. Според мен ще има кабинет. Независимо как говорят от „Има такъв народ“, че или правят правителство до две седмици или отиваме към нови избори, защото това е част от техния начин на говорене“, посочи още журналистът.

2 Comments

  1. ‘Има надежда за правителство’?! Има ОПАСНОСТ от правителство на ОФ, съставено от всички фракции на БКП – Ортодоксалните от БСП, радикалните от ДеБъ, лумпен-пролетариата от ИТН и ИМВ и „либералите“ от ДПС. Бог да пази България от такова „правителство“!

  2. ха, ха ха.И какво правителство ще съставят тези престъпни елементи,, наречени Нови лица?.Ялово , краткотрайно, с цел опоскване де що може. И тази соросоидна тетка се радва и се има за голема работа.Вземат се на сериозно, а са еманация на човешката глуупост и простащина.Аз по- голямо дъно от това Народно сборище,, да не обиждаме институцията Народно събрание.Никога не сме имали толкова много нагли, елементарни, необразовани, некадърни и недодялани бай Ганьовци-службогонци ,събрани под един покрив.Това е под дъното на нашия народ- това произведе престъпния свят за 35 години. И ако това е елит- да закриваме държавата. И как се взимат на сериозно. Лидери….къде са тези“лидери“?Няма такова животно сред сниманите избраници в парлалаламента.Само 20 процента от народа със зор представляват- двайсет цигански махали

Коментарите са ограничени.