Ето ги „Най-лошите деца на света“

„Най-лошите деца на света“ от Дейвид Уолямс е най-новата книга, която излиза с логото на Дуо Дизайн.

Да са лоши децата, ама не са. Да са непослушни, ама май не са. И как тогава може да са НАЙ-ЛОШИТЕ ДЕЦА НА СВЕТА?

Имаме си и момиченца, имаме си и момченца, все са с палави краченца.

Десет обаятелно отвратителни ту шаващи, ту ревливи, ту сополиви…

До един закачливи!

Ако питате продавача на вестници и надежди Радж: „ИЗОБЩО НЕ ЧЕТЕТЕ ТАЗИ КНИГА“!

Дейвид Уолямс превзема с щурм света на детската литература. Книгите му са преведени на повече от петдесет и пет езика и са продадени в над четиридесет милиона копия по света. Общо над сто седмици са на първо място сред детските книги. Те постигат невиждан успех, като Плъхбургер, Зъбар злобар и Лютата лелка печелят Националните годишни награди за най-добра детска книга. И не само. През 2018 г. Леденото чудовище грабва наградата за художествена измислица в категория Детска литература на Британските годишни награди за книга!

Досега въображението на г-н Уолямс развеселява нашите деца с романите си. А ето, вече тук са и разказите му в картинки, цветни и пъстри точно какъвто е и животът на децата ни!

Тони Рос е възпитаник на Kолежa за изкуства в Ливърпул. През годините се изявява като карикатурист, графичен дизайнер, артистичен директор в сферата на рекламата. В книгоиздаването твори едновременно като писател и илюстратор. Изключителният му талант може да бъде открит в илюстрациите на над 2000 книги.НАЙ-ЛОШИТЕ ДЕЦА НА СВЕТА първа книга можете да намерите на книжния пазар от 20.08.2021 г. с любезното съдействие на всички ентусиасти, приятели и партньори на Дуо Дизайн. Датата е наистина значима, тъй като точно преди 50 лета в Лондон, Англия, проплаква гласът на един неповторим автор – Дейвид Уолямс. Дали ще го срещнем в ролята на творец или комедиант, понякога водещ, друг път драматург, но най-вече човек с голямо сърце, отдаден на благотворителни каузи!

Да празнуваме заедно с българския читател юбилея на Дейвид, роден в недотам далечната 1971 г. с началото на нова и цветна поредица!