Доц. Юрий Дачев и проф. Греди Асса на премиерата на „Дива луна“ от Виктор Меламед

Премиерата ще се проведе на 30 септември в литературен клуб „Перото“

В края на месец август 2021 г. на българския пазар изгря луксозното издание на „Дива луна“ – сборник с разкази от почетния консул на Кралство Тайланд и автор Виктор Меламед. 

Премиерата на тези 25 разказа –  пъстър калейдоскоп от герои, емоции, копнежи и съдби – ще се състои на 30 септември от 18:30 ч. в литературен клуб „Перото“, като събитието е част от програмата на Държавния културен институт „Пишещите дипломати“.

Книгата ще представи актьорът и театровед Юрий Дачев, a в разговора ще се включи и авторът на илюстрациите, поместени в книгата –  проф. Греди Асса. А в света на тези истории ще ни пренесат великолепните актьори Силвия Лулчева и Васил Бинев.

Заповядайте, за да поговорим за копнежа – копнежа по нещо трудно за описване, по дивата луна, по онова, което кара сърцето ни да бие и ни помага всяка сутрин да ставаме и да продължаваме. 

И много често това нещо е любовта в най-различни форми.

Линк към събитието във Facebook може да откриете тук: https://www.facebook.com/events/1543051566030821

Поради противоепидемичните мерки местата на събитието са ограничени. Моля, заявете присъствието си тук: https://www.eventbrite.com/e/172540091057

„Дива луна“ е сборник от разкази за богатството на живота. Фино и все пак категорично напомняне, че има „безброй начини да разкажеш една история“.

Любовта и изневярата. Радостта и тъгата. Фаталното закъснение. Иронията на случайностите. Това са темите на тези разкази и ако нещо ги прави още по-човешки от човешките им сюжети, то е, че авторът ги разказва, без да съди, казва за книгата Веселина Седларска.

 

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.