Стоян Дойчев от „Татковци“ чака близнаци

Снимка: Кирил Станоев

Актьорът Стоян Дойчев разкри днес в студиото на „Тази сутрин“, че през декември му предстои да стане татко.

 „Надявам се всичко да е наред с Мирела (половинката на Стоян). Очакваме близнаци – момче и момиче.“ Дойчев е вторият актьор от „Татковци“, който освен в сериала, ще стане баща и в реалния живот след като това се случи с „шурето“, както се наричат с Христо Пъдев.

Голямо предизвикателство за Стоян се оказва сцената от сериала, в която героят му трябва да поеме в ръцете си своя новороден син. Детенцето всъщност е 4-месечно бебе. „Беше крайно емоционален момент, когато хванах това малко бебе.“ И макар да се е притеснявал от контакта с толкова малко същество, съвсем скоро актьорът ще държи в ръцете си не едно, а две бебета. Споделя, че на много неща за бъдещото бащинство се учи именно от сериала. Дори съвсем скоро е изпаднал в „позната“ ситуация – докато избират количка с половинката му Мирела, тя се сеща за една сцена от сериала и най-мило го моли „да не импрегнира количката“.

Стоян Дойчев е завършил специалност „Куклен театър“ и смята да използва уменията си, когато децата му се родят: „Не знам дали съм готов за това, много се притеснявам.“ За да се подготви за образа си, му се налага да пусне по-дълга коса и брада. Това също се оказва предизвикателство за него. „Подготовката за сериала беше трудна, защото се наложи да съм в този вид“ – споделя със смях той. „Играл съм роли на революционер, затворник, но такъв вид никога не съм имал.“

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.