Общинар от Царево атакува парламента в листата на „Продължаваме промяната“ по анцуг и с бяла лимузина

Емил Пейчев в момента е общински съветник в Царево.

Близки до Емил Пейчев припомнят, че баща му е бил агент на Държавна сигурност

 

С бяла лимузина и по анцуг тръгва към жълтите павета Емил Пейчев от листата на „Продължаваме промяната“ и меко казано шокира симпатизантите на новата формация на Асен Василев и Кирил Петков.

Още на 1 октомври стана ясно, че Пейчев ще атакува парламента, когато в пост в профила си във Фейсбук, подкрепен от тузарски фотоси, той обявява следното: „Време е! Тръгваме към Софето и влизаме в политическа кампания.”

Вижда се, че поема към Народното събрание с бяла ВИП-лимузина, в която се вози с шурея си – бившия председател на ОбС в Царево Даниел Скулиев.

„Тръгваме към Софето и влизаме в политическа кампания„, пише във фейсбук профила си Емил Пейчев.

Близки до Пейчев разкриват, че общинарят, който тръгва към парламента в листата на ПП, е син на агента от Държавна сигурност Георги Пейчев Митрев, който също е бил в градската управа до 1995 г. Митрев е вербуван през 1982 г. и е сътрудничил като агент под псевдоним Тони.

Емил Пейчев, който на 19 октомври ще навърши 38 години, е едноличен собственик на фирма за климатици „ЕМ-БИ КЛИМА” ЕООД. Дружеството е регистрирано на ул. „Михаил Герджиков” 40 в Царево.

Кариерата му тръгна неочаквано нагоре, след като Емил Пейчев бе регистриран като кандидат за народен представител от коалицията „Продължаваме промяната” на Кирил Петков и Асен Василев, на десето място в листата за Втори МИР Бургас.

Бъдете първият коментирал

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.