Цветанов води младежи от ГЕРБ – Русе в НС, среща ги с Цецка Цачева

 

Цветанов Цецка обща
Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

България е силна, когато всички сме заедно. Европа е силна, когато е обединена. Именно заради това се стремим посетителските групи, които ГЕРБ изпраща в Брюксел, да бъдат от цялата страна, за да няма разделение.

Това каза председателят на ПГ на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред младежи от МГЕРБ-Русе, които посетиха Народното събрание, по покана на председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, съобщиха от пресцентъра на партията.

Визитата им в парламента е награда за оригиналната идея за инициатива, с която спечелиха конкурса, организиран от МГЕРБ по случай Деня на Европа. Младежите от Русе разговаряха с председателя на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева и с народните представители Светлана Ангелова, Свилен Иванов и Антон Долапчиев.

Цветан Цветанов подчерта, че ПП ГЕРБ дава шанс на младите, включително да се занимават с политика. „Много от представителите на Младежи ГЕРБ, Жени ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ и Старейшини ГЕРБ ще намерят място в общинските листи. Разширеното присъствие на всички възрастови групи в местната власт ще ни даде увереност, когато се срещаме с хората“, заяви той.

Цветанов Цецка едра

Зам.-председателят на ГЕРБ благодари на русенци за доверието, оказали на партията, избирайки своите депутати от ГЕРБ. „Те не спират да търсят решение на проблемите Ви и да работят в интерес на жителите на Русе. Градът стана много по-облагороден в последните години. Това дава възможност за инвестиции, развиване на бизнес и разкриване на работни места“, посочи още Цветанов.

Георг Георгиев похвали младежите от ГЕРБ-Русе за активността в инициативите на МГЕРБ. „Инвестицията в младите хора е инвестиция в държавата. Поради тази причина, трябва настоятелно да провеждаме реформи, свързани с обучението и реализацията на младите. Бъдещето на икономиката изцяло зависи от наличието на образовани кадри, подходящо професионално позиционирани във важни за държавата ресори“, подчерта Георгиев.