ЦИТАТ НА ДЕНЯ: Серина Уилямс за бъдещите си творчески планове и тоалетите

Тенисистката стана манекенка за един ден
Серена Уилямс
Тенисистката смени корта с модния подиум.

„Следващата година ще е важна за мен, няма да се отказвам. Освен това, тоалетът ми за догодина е много сладък.“

Това сподели американската тенисистка Серина Уилямс пред NBC и призна, че голямата й мечта е да спечели всички трофеи от Големия шлем в този сезон.

„Разбира се, че си мечтая за четирите титли от Големия шлем. Имам чувството, че ако успея да го постигна, ще мога да завърша кариерата си вече,“ призна американската суперзвезда.

„Засега разбира се, нямам намерение да се отказвам, защото искам много да спечеля Олимпийските игри, и не съм печелила титлата в Австралия.

Серина отдавна е изкушена от модата, а сега се включи в новата рекламна кампания Pepsi Challenge, в която известни личности предизвикат себе си, като използват освежаващите напитки за подкрепа на своето желание да излязат от комфортната си зона и да се впуснат в нещо ново.

Уилямс замени тенискорта с модния подиум. Тя направи дефиле с черна вечерна рокля от дантела, за радост на феновете си.

Предизвикателството приеха и певецът Ъшър, който вървя през жарава, за да даде старт на горещо плажно парти, и футболната звезда Джеймс Родригес.

Феновете им също могат да се включат в кампанията като изпратят селфи, в което присъства и освежаващата напитка, на сайта pepsi.bg.