Цветанов представи 12-те кандидат-кмета на ГЕРБ за област Пазарджик

Цветанов Паз. обща

 

Председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов представи кандидатите за кметове на 12-те общини в Пазарджишка област, предаде Агенция „Фокус”.

Кандидат за кмет на община Пазарджик е Найден Шопов. При представянето му Цветанов каза, че Пазарджик заслужава да има повече от това, което има сега.

За община Батак кандидатът на ГЕРБ ще бъде инж. Атанас Коларов. „Хората от Батак очакват бързо развитие и много по-добро управление, каза Цветанов. За община Белово кандидат е Васил Савов, за община Брацигово – Петко Петков, който е бил вече народен представител от ГЕРБ в 41-то Народно събрание.

 

Цвет Паз по обща

 

За община Велинград ГЕРБ издига д-р Костадин Коев. „Не може курорт като Велинград да не получи това, което заслужава, а именно бързо развитие на туризма, искаме той да има модела на Златоград, обясни Цветанов. Кандидат на ГЕРБ за кмет на община Лесичово е досегашният кмет инж. Серьожа Лазаров, който е доказал качествата си, а кандидат за община Панагюрище също е досегашен кмет от ГЕРБ – Никола Белишки, каза Цветанов като допълни, че Панагюрище е еталон сред общините в региона по усвояване на средства от европроекти.

За община Пещера ГЕРБ ще разчита на експертните качества на Николай Зайчев, а за община Стрелча на Васил Цветков. В Ракитово партията залага на досегашния кмет от ГЕРБ Любомир Петков, който положи много усилия за финансово стабилизиране на общината, каза Цветанов. В община Септември кандидат е бизнесменът Марин Рачев, а в община Сърница – учителят Аки Пехлеван.

При представянето на кандидатите за кметове на общини в Пазарджишка област Цветан Цветанов посочи, че ако бъдат избрани те ще бъдат кметове на всички жители в 12-те общини и няма да делят хората на наши и ваши.

1 Коментар

  1. Престъпниците не правят прогнози, те казват колко искат да си купят…

Коментарите са ограничени.