Кой влиза в новия VIP Brother

Новият сезон на риалитито тръгва тази неделя

VIP Brother

На 13 септември по Нова тв започва новият сезон на риалитито VIP Brother. Вече тръгнаха и слуховете кои звезди ще влязат в Къщата тази неделя.

Най-усилено се спряга името на попфолк звездата Преслава, която обаче вече е участвала в риалитито през 2009 г. Според информация в различни сайтове, певицата щяла да влезе в Къщата само за две седмици, тъй като имала уговорени участия  след това.

Бившият приятел на Преси – Цветелин Маринов-Цуни, категорично отрече, че и той ще се присъедини към брадърите.

Слуховете обаче донесоха, че певицата щяла да привлече като гост-съквартирант колегата си Фики Стораро – синът на Тони Стораро, който се прочу като певец.

За водещия от БНТ Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая, също се говореше, че ще участва в новия VIP Brother, но от телевизията-майка категорично му забранили да се включва в предаване на конкурентната Нова тв.

Сред почти сигурните съквартиранти са Катя и Здравко от дует „Ритон“.

Според сайта vsekiden.com в Къщата влизат попфолк дивите Сашка Васева и Луна, както и изпълнителката на „Лиляно моме“ Катя Близнакова.

Моделката Моника Валериева е сред вероятните знаменитости, които ще участват в новия сезон на VIP Brother.

Станалият известен в интернет изпълнител Джорджано също се бил съгласил да прекрачи прага на Къщата в Нови хан.

Калин Терзийски

Писателят Калин Терзийски съобщи в профила си във Фейсбук, че и той е бил поканен да участва в новия сезон на риалитито.

Той изтъкна, че за участието му в Къщата екипът му предложил да вземе сума, която печели чрез писане за цели три години. Ето какво сподели във Фейсбук писателят:

Мили приятели. Днес ми предложиха да участвам във ВИП брадър. Предложиха ми сума, която с писане печеля за три години.

За три години. Печеля толкова с писане. С честно и упорито, съвестно, смазващо от умора писане. За три години. Аз съм първия за България носител на Европейската награда за литература. Но…Така е. Тези които живеят в Бългаия – така ме оценяват. Тези които ми плащат за писането – за толкова ме оценяват.

Сега чуйте: Българите за толкова оценяват моето писане. В същото време ВИП брадър оценява моето лежане и търкаляне по леглата (там, ако отида, ще ми е напълно невъзможно да пиша, защото дори и химикалките са забранени!) …та ВИП брадър оценява моето неписане, за четиресет дни – колкото струва моето писане за три години! Да, знам – вие ще се подсмихвате и ще кажете – ами какво ни се жалва тоя!

Да отива там и да взима парите! Пък Ние ще го мразим и ще го псуваме. А ако не отиде – ще му се подиграваме и пак ще го псуваме. Винаги – каквото и да направя, ще съм сгрешил. Но ще ви кажа така – за да се ценят у нас културата и творците именно по тоя начин…явно нещо не е наред. Кой определя кое е ценно и кое не? Не сме ли ние? Не сте ли вие? Не оценихте ли именно вие моето писане за три години за толкова, колкото и моето лежане във ВИП брадър – за четиредесет дни? Тия, които ми плащат – и вие, които им позволявате.

Между другото – аз няма да отида. Не защото ме е срам от вас. Вас трябва да ви е срам – от мен. Аз просто съм уморен. Сетете се – на така прелюбимите ви пари стоят лицата на Алеко Константинов, Пенчо Славейков и Захари Стоянов.

На мен за три години писане ми плащат с тия пари колкото за трийсет-четиресет дни сеир. За вас.

За раята.

1 Коментар

Коментарите са ограничени.