Довечера тръгва VIP Brother

Една от съквартирантките влиза с 3 куфара с дрехи и един с обувки, друга си носи кафе

вип

Довечера в 20 часа VIP Brother стартира ударно с 13 от най-известните лица в българския шоу бизнес.

Бъдещите участници са в изолация от вчера. Те са настанени в столичен хотел, без телевизори в стаите, без таблети и лаптопи и с отнети телефони. Последнотото им обаждане , преди прибирането на телефоните, очаквано е към най-близките, които са ги окуражавали с мили думи.

Какво ще внесат звездите в Къщата?

Голямата част от бъдещите Съквартиранти са взели със себе си снимки на семействата си. Багажът на женската част е впечатляващ – пищни рокли, високи токчета и много козметика. Една от бъдещите VIP Съквартирантки влиза с цели 4 куфара, един от които е пълен само с 12 чифта обувки.

Друга от големите звезди обича да приготвя кафето си сама ежедневно и ще влезе в най-известната Къща с две кафеварки и няколко пакета специално кафе.

Повечето мъже, очаквано, са далеч по-скромни в това отношение. Както се шегува един от бъдещите звездни участници „на нас мъжете егото ни тежи достатъчно, затова сме по-обрани в куфарите”.

Повечето звезди си поръчаха лека вечеря, която най-развълнуваните гарнираха с новозеландско розе, за да успокоят нервите си преди голямото приключение.

Тази вечер точно в 20 часа виповете атакуват най-известната Къща, за да изживеят голямото приключение, наречено VIP Brother. Какви изненади им е подготвил Големият брат и дали някои от доскорошните съквартиранти имат „запазено” място в звездната къща, предстои да разберем.