Волен Сидеров стана баща

Майката Деница Гаджева и Волен-младши са добре

Волен Сидеров и Деница Гаджева

Волен Сидеров стана баща. Точно в 7.52 часа тази сутрин в Шейново се роди наследникът на лидера на „Атака“.

Бебето се е родило 3.415 кг, 51 см.

Новината пристига на Деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София.

Майката Деница Гаджева и новороденият й син се чувстват отлично. Родителите на малкия Волен благодарят сърдечно на екипа в Шейново – д-р Велев, д-р Узунова и д-р Мандаджиева.

Момчето е син на Деница Гаджева и е първото дете на 59-годишния политик.

То носи името на баща си – Волен Сидеров.

Раждането на първородния ми син ме кара да се чувствам по-мотивиран, зарежда ме с енергия и ме подмладява, призна в интервю за вестник „Галерия” Сидеров.

„Миналата година имаше един момент, в който силно се молех на една чудотворна икона на Богородица в храма „Св. Александър Невски”. Когато след време разбрах, че с Деница чакаме бебе, се сетих за този момент. Молитвата ми беше за момче“, разказва той.Волен Сиеров споделя, че би искал след 50 години синът му да е умен, справедлив и точен към хората, с които общува. „Аз съм се старал да бъда такъв, сигурен съм, че и той ще бъде. Убеден съм, че ще бъде по-добър от мен в много отношения. За мен най-важното е да следва Божиите закони. Защото интелигентността и ума могат да служат за всякакви цели. Знам много хора, които се занимават с дяволски неща“, казва още Сидеров.

3 Comments

  1. Голяма работа като на този продажник му се родило дете, само дето е в предпенсионна възраст

  2. Ти много разбираш от депОООтати, бе неграмотник!

  3. Осъдиха депотата от Атака Владимир Кузов за педофилия БЕЗ ДА ДОКАЖАТ, че е блудствал с малолетни. # А каква стана тя ? # Кой сега е ПЕДОФИЛ ? # Вече имаме и доказателство .

Коментарите са ограничени.