Цветан Цветанов: Печелим Видин с нашия кандидат за кмет Огнян Ценков и силния екип на ГЕРБ

ВИДИН ЦВЕТАНОВ
Снимки: Пресцентър на ГЕРБ

 

Пред Вас сме, за да Ви представим и подкрепим силния отбор на ГЕРБ Видин. Отборът, с който трябва да спечелим битката за община Видин.

Тази победа ни е нужна, тази победа е нужна на Видин, защото нашите кандидати са подготвени и мотивирани, защото нашите кандидати могат да бъдат стабилната местна власт, която заедно със стабилното правителство на Бойко Борисов ще осъществи силната връзка с Европа.

Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов при официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ във Видин, съобщиха от пресцентъра на партията.

Цветанов призова видинчани да подкрепят кандидата за кмет на ГЕРБ за община Видин Огнян Ценков. „Обърнете се към всеки Ваш приятел, към всеки Ваш съсед, да даде своя глас за убедителната победа на ГЕРБ във Видин, за реалната представителност на местната власт, за успеха и бъдещето на Видин”. Цветанов подчерта, че за ГЕРБ е важно развитието на всички общини в област Видин. „Регионът може и трябва да се развива, когато всички общини са ръка за ръка”, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

 

ВИДИН ОБЩА

 

„Видин заслужава повече! Не можем да изгубим още четири години, не можем да позволим Видин да продължава да бъде символ на корупция и бедност! Подкрепете ни, за да върнем доверието и сигурността, за да заеме Видин достойното място, което заслужава като европейска община”, призова кандидатът за кмет на ГЕРБ за община Видин Огнян Ценков. Ценков бе категоричен, че екипът на ГЕРБ, част от който ще бъдат гражданите на Видин, е непобедим. „Подкрепете ни на 25 октомври с №4 в интегралната бюлетина, за да кажем „не” на случайността и популизма! Време е за видими резултати за Видин”, каза още Ценков.

1 Коментар

  1. Този господин си предснави доста зле в днешното предизборно студио по канал1.Тъкмо се чудех от кои е.

Коментарите са ограничени.