Джон Кери отрази в Туитър посещението си в София

B7YjZwuCQAEB92j.jpg large
Снимка от туитър акаунта на Джон Кери.

Държавният секретар на САЩ Джон Кери пристигна на посещение в София късно снощи, за да се срещне с български държавници.

Между разговорите той успя да се види и с британския външен министър Филип Хамънд, който бе в столицата вчера, както и да разгледа части от София.

Екипът му се погрижи да запознае последователите му в Туитър със статуси и снимки, съобщава bTV.


„Чудесно, че моят приятел Филип Хамънд бе в София – разговаряхме по редица ключови проблеми на закуска”, написа тази сутрин държавният секретар.
Малко по-късно в профила му бе публикувана и снимка с коментар: „Радвам се, че имах възможността да посетя красивата църква „Свети Георги” в София – построена през четвъти век”.

Разговорите си с президента Росен Плевнелиев, премиера Бойко Борисов и външния министър Даниел Митов Кери определи като продуктивни.

1 Коментар

  1. Добре дошъл г-н Кери в България. Щастливи сме ,че във Ваше лице ВЕЛИКИЯТ АМЕРИКАНСКИ НАРОД Е С МОЯТА ИЗСТРАДАЛА ОТ КОМУНИЗМА БЪЛГАРИЯ. Надяваме се САЩ да ни помогнат да преодолеем кризата и зависимостта от Русия,която повечето българи вече ненавиждат.За нас Русия на Путин е агресор и повече не може да бъде наш приятел . Разчиатаме на вашата икономическа ,технологична ,правна и военнстратегическа помощ .

Коментарите са ограничени.