Цвета Караянчева покани Кърджали на театър за ЧРД на ГЕРБ

Хитовата комедия „Вражалец” препълни залата по случай 9-ия рожден ден на областната структура

 

IMG_0840

В незабравимо пиршество за сетивата се превърна представлението  „Вражалец”, което снощи изиграха на кърджалийска сцена царете на комедията Димитър Рачков и Любо Нейков в компанията на талантливите Христо Бонин, Деси Бакърджиева  и Светлана Бонин.

Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Гастролът на театрална формация ”Мелпомена” бе подарък за кърджалийци от депутата Цвета Караянчева и партия ГЕРБ по случай 9-ия рожден на областната структура.

IMG_0870

Култовата комедия на Ст.Л.Костов, написана през далечната 1933 г, не слиза от афиша на „Мелпомена” вече 10 години и продължава да се радва на небивал интерес, заради злободневните теми, които третира, блестящите актьорски превъплъщения и забавния съвременен прочит. Изключителна пластика, максимално себераздаване на сцената, риалити – каламбури, скечове, закачки с публиката, смях до полуда и запомнящ се драматургичен финал съпреживяха зрителите в препълнения театрален салон., които заслужено възнаградиха трупата с много цветя и дълги аплаузи.

IMG_0849 - Copy

Цвета Караянчева благодари на всички, които се отзоваха на поканата и превърнаха спектакъла в културно събитие за града и обеща още хитови заглавия на местната публика. Постановката на „Вражалец” е на Георги Стоилов, сценографията на Нина Пашова, а за уникалното въздействие съществен принос има и музиката на ФСБ.