Емил Конрад представя книгата си на турне от София до Шумен (обновена)

На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории
B8IbjW6IMAEdbQR.jpg large
Снимка от туитър акаунта на Емил Конрад.

Интернет звездата Емил Конрад ще представи книгата си с национално турне в „Хеликон“. До дни се очаква на книжния пазар да се появи книгата му „Нещата, на които НЕ ни учат в училище“, която ще бъде дело на „Егмонт“, пише lira.bg.

Емил Конрад е български влогър (видео блогър), който нашумя с дейността си в интернет платформи като youtube.com и Vbox.

Хиляди младежи гледат неговите видео материали в мрежата, които са както и забавни, така и поучителни. Насочвайки младите си фенове към правия път и запознавайки ги с истинския живот и трудностите в него – Емил добива голяма известност, както при младите, така и при по-възрастните.

Емил Конрад е роден в София и животът му никак не е постлан с цветя и рози. Когато е на 13 г. претърпява автомобилна злополука. През същата година майка му напуска семейството. През 2006 г. започва за качва първите си видео-материали в мрежата.

На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие влогърът Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите.

Тринадесетата глава принадлежи на читателите – всеки сам може да допише книгата и да изпрати своя текст. Но не само това прави книгата уникална. Четири от илюстрациите в нея съдържат QR кодове, които при зареждане отвеждат до четири клипа, създадени специално за книгата.

 

Ето и цялата програма на турнето му през февруари:

7 февруари (събота), 13:00  ч. – Хеликон София (бул „Цар Освободител“4)

14 февруари (събота),  13:00 ч. – Хеликон Бургас (пл. „Тройката“ №4)

15 февруари (неделя), от 10:00 до 13:30 – Хеликон Стара Загора (ул. „Цар Симеон Велики“ 100)

15 февруари (неделя), 16:00 ч.  –  Хеликон Пловдив – Център (ул. „Княз Александър І“ 29)

21 февруари (събота) 10:00 до 13:00  ч. – Хеликон Шумен (бул. „Славянски“ 88)

22 февруари (неделя) 13:00 ч. – Хеликон  Русе (ул. „Александровска“ 50)

28 февруари (събота) 13:00 ч. – Хеликон Благоевград (ул. „Васил Левски“1)

1 март (неделя) 13:00 ч.– Хеликон Велико Търново (ул. „Васил Левски“ 17)

 

 

Още за „Нещата, на които НЕ ни учат в училище“ тук

97895427138141

В новата рубрика „Нещо за четене“ ще ви представяме най-интересните предложения на книжния пазар.