Унизително! 7 организации от БСП събраха под 100 души на митинг

Столетницата проведе първия по рода си лидерски протест

БСП митинг
Протестът пред Президентството. Снимка: Сергей Антонов

Уникален протест проведе днес БСП пред Президентството в защита на Русия от санкциите и възможното участие на България във военен конфликт.

Протестът премина под мотото „Санкциите не спасяват животи! Искаме мир, а не война!“.
В призива на организаторите на демонстрацията се посочва: „В памет на загиналите, заради конфликта в Украйна! Искаме България да помогне на българите в Украйна, а не да бездейства! Ние сме против санкциите срещу Русия, те не спасяват човешки животи! Искаме истината – ще има ли команден център на НАТО, България ще бъде ли замесена във война!“

Същевременно медиите бяха информирани, че в митинга участват:

а/ ГС на БКП (основен организатор)
б/ Младежката организация на БСП
в/Български антифашистки съюз
г/Движение Русофили
д/ Движение „Че Гевара”
е/ Движение „Модерна България” (на ренегата Борислав Цеков)

Както и: Лидерът на БСП Михаил Миков, говорителят Атанас Мерджанов, депутатът и бивш външен министър Кристиян Вигенин, вечната огранизаторка Катя Николова, Румен Овчаров, колегите Сашо Симов и Велислава Дърева, както и група бивши контрапротестиращи.

Цялата тази организаторска и представителна група успя да поведе след себе си между 50 и 100 души по данни на няколко независими източника.

Така БСП проведе вероятно първия в историята си лидерски митинг и нагледно показа, че или няма нищо общо с дневния ред на членовете и симпатизантите си, или те вече не я припознават като партия, която изразява техните проблеми.

Vevesti.bg

12 Comments

 1. Другари РУСОФИЛИ, Защо децата ви учат или живеят на запад ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синове ще воюват в Дагестан и Авганистан – докато ВАШИТЕ купонясват на запад ? Защо така аругантно ни лъжите ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

 2. Ето безспорните факти:
  1. Няма страна в Черноморския регион, която не е член на НАТО и през последния четвърт век да не е била нападана от Русия. Някои – по няколко пъти.
  2. Няма страна, член на НАТО която Русия да е посмяла да нападне.
  Така че тия, които реват против НАТО или са кръгли идиоти, или са рубладжии, путинолизци и национални предатели, които за шепа рубли са готови да направят България поредната беззащитна плячка за Русия.

 3. Това са внуците на главорезите: партизаните,комунистите/социалистите. Това са хора, лишени от свещеното си право след раждането си на собственото си АЗ! Те са лишени от собствено мнение, преценка и широко скроеност. Имайки за член на семейството си или в рода си някакъв идиот с разни собствени представи и идеи не означава, че цялото семейство или род трябва да са идиоти! Тези същите тесногърди фанатици-наследници на убийци и фанатици Демонстрирайки се пред президентството лансират идиотизма на дедите си. Фанатизъм, който не успя! Нищо не постигна и не доказа! Днешните -наследниците с фанатизма си им е набито в главите: Да пазят това пропаднало нещо в сърцата си и нищо друго. Нито знаят какво е нито дори се интересуват! Просто слепи фанатици! Те знаят: каквото партията им е казала и толкоз! Тези слепи фанатици просто няма как да се видят от страни какво представляват, просто няма как. Те не првавят и никаква разлика с исляма и ислямистите. Още от 610, когато пророка Мохамед започна да проповядва исляма до сега. Ислямистите са си ислямисти и нищо повече. Какво е дал Исляма на света? Какво е построил и създал? – Нищо! Както социализма,така и исляма нищо не дали на света! Освен едно. Това което свързва двете идиотщини е как съвършено да убиват неверниците си наричайки едните „гяури“ а другите „фашисти“!

 4. V stranata na pravata na choveka – Frantcia, edna takava manifestatcia se rakovodi ot Jean Luc MELENCHON; v Bulgaria ima hora s niska ili libsvachta politicheska kultura, imam edin savet : idete v wikepedia, prochetete koi e MELENCHON, svarjete go s tazi manifestatcia, pomislete, izvadete si izvodi i togava si daite pravoto da komentirate.

 5. Вече няма Варшавски договор! СССР Не съществува! Социaлизма пропадна безследно от самасебе си и помен не остана. Тези за какво са се събрали? Какви са и какво искат? Слаби на мозък са тези комунисти за това са се разгорели и яростни. Ами кой им обръща въобще внимание?

 6. КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА

  ТЪЙ БАНДИТСКА НА СВЕТА,
  ТЯ Й НА ИЗРОДИ ОПОРА,
  НА НАСИЛНИЦИ СГАНТА.
  РУСКА СИЛА, РУСКА ВОЛЯ
  РУСКИ ТРОЛ БЕЗ РОД И ЧЕСТ
  КАЗВА: ВСИЧКИ ЩЕ ИЗКОЛЯ –
  НЕЩО ХВАНАЛ ГО Е БЕС.
  ЛИЛИПУТИН ГЛАВАТАР Е
  НА БЕЗМОЗЪЧНАТА СГАН.
  МАЗЕН, ГНУСЕН И КОВАРЕН
  ДЕБНЕ С КЪРВАВ ГОЛ НАГАН.

  С ИСЛЯМИСТИ СЕ СНОШАВА
  НЕ ПРИЗНАВА РЕД И МИР.
  НО СВЕТЪТ СЕ ОСЪЗНАВА
  И МУ КАЗВА „АЙ СИКТИР!“

 7. Гледах внимателно изявлението на Президента в което той казва,че при птавителството на Орешарски е взето решението за натовския команден център в България.Не мога да птоумея наглостта наБСП да събира хора на протест срещу собствената си глупост и наравно с това да обвинява други!Що за хора са?!На следващите избори още ще загубят.Време е вече и малкото останали им привърженици да проумеят,че тази партия е пагубна не само за себе си,а и заБългария!Възрастните хора да престанат да си правят илюзии,че ще върнат „ония“ времена.

 8. Че кой ще им повярва, че са против натофренията, като си припомни посещението на Вигенин за легитимиране на киевската хунта? А кой ни вкара в НАТО, а кой ни нацвъка американските бази, нали БСП!Фурнаджийски лопати!

 9. Докато Сърбия македонизираше българите около Скопие проспа ДЕсърбизацията на Босна, Косово и Черна гора. # A Москва подкрепяше Сърбия със затворени очи за истината и не видя ДЕрусиизацията на Украйна . . .

 10. Че това си е супер!. Какво му е унизителното? На следващия митинг, ако е рекъл Господ, до 50 ушанки стигат.

  • Слушам сега един червен отвратеняк по ТВ7 да пуска слухове, че санирането било много опасно. Заради наличието на радон, заради заеми на кмета, и какво ли още не. Няма как да не се изгубят с тази тъпа, тъпа политика.

   • Не се нервирай. Щом като е толкова опасно, да оставим нещата да се развият по естествен начин. Панелните коптори ще си рухнат сами. Ще останат само туршиите в мазетата.

Коментарите са ограничени.