Да пребием фашистко-соросоидните идиоти!

Да пребием фашистко соросоидните
Това не е опит за оригинално заглавие. Това е най-новата фейсбук страница, която организира събитие, очевидно под горния призив. То е обявено на 21 февруари от 11 часа пред шадравана на Президентството.

Появи се някъде към 20 часа на 15 февруари (неделя). Точно два дни след организираната отново във Фейсбук инициатива „Стоп на Кремълската агресия в България“. Разпространена във Фейсбук също около 20 часа, но в петък, 13 февруари. На същото място и в същия час.

Неговите организатори призовават за незабавно прекратяване на руската информационна агресия в България, за категорично отстояване на евроатлантическия избор и път на България и за пълна подкрепа за народа на Украйна.

И уточняват, че имат разрешение от Столична община.

Ето срещу това някой си позволява да призовава: „Да пребием фашистко-соросоидните идиоти!”
Вероятно има разрешение за това от някоя партийна централа, която силно се бори за мир и толерантност, но в последно време показва точно обратното. Или петата колона на Кремъл изпада във все по-голяма истерия и стига до открити провокации?

По тази причина Vevesti.bg сигнализира органите на реда за опасност от умишлена и злонамерена провокация на 21 февруари, която може да има непредвидими последствия.

Войни отдавна се водят освен с куршуми и снаряди и с пропаганда и промиване на мозъци. Ако атентатът в Света неделя беше извършен с взрив, враждебната антиевропейска (и оттам антибългарска) кампания с опорни точки в последно време е неговият сегашен еквивалент. И напълно пасва на стилистиката на тези, които са закърмени с революции, борби, класови врагове, диктатури на пролетариата, бой последен до победен край…Или до последния оборот на колелото на историята, което ще се върти до окончателната победа на комунизма. ,

Предистория:

До въпросната страница стигнахме по следния път: Бившият външен министър и депутат от БСП Кристиан Вигенин написа във Фейсбук.
„БНТ1 ме хвърли в дълбок размисъл: според зрителите събитие на седмицата с 52% е инцидентът с (лампичката на) колесника на правителствения самолет, а за постигнатото споразумение за мир в Украйна са гласували едва 15%. Предполагам, т.е. надявам се това да е проява на колективно чувство за хумор…”

А под него очевидно негова почитателка беше коментирала: „Това беше надежда за ден на траур в България.”

Тази, вероятно социалистка, беше сред първите, подкрепили организираната инициатива „Да пребием фашистко-соросоидните идиоти!”

Коментарите оставяме за вас.

Vevesti.bg

12 Comments

 1. Тези вести за задници, само задници ли ги четат и коментират? Тъкмо се чудех, къде са се скрили всички дебили, а те били в тУВАЛетната!

 2. Това ми прилича на автореклама на инициатива „Стоп на Кремълската агресия в България“. Нескопосана, но действа.

 3. Браво че ги разобличихте. Аз съм там на 21

 4. Нека всички да отидем на 21.02.2015 на митинга пред Президенството и да им покажем ,че сме много повече от тях ! Да подкрепим Украйна в борбата и с диктатора Путин ! Не на руската диктатура в България !!!

 5. Поредната тъпа провокация. Номерът няма да мине!

 6. Премахната ли е страницата, защото не я намирам?

  • Страницата я няма от известно време. Очевидно статията е свършила работа!!! Само така.

 7. Тези комунистически отрепки не могат да дишат без да се сражават с някакъв враг!

 8. Някой недостатъчно добре развит умствено субект подкрепя империализма на диктатора Путин ли? Очевидно, това е много лошо!

 9. Значи са се надявали на траур? Ама, другари! Надявайте се дискретно!

Коментарите са ограничени.