ЦИТАТ НА ДЕНЯ Ревизоро: Бойко го играе цар, съдия и владика, а искам да го видя като генерал

По думите на Емил Димитров коалицията функционира малко трудно
Емил Димитров Ревизоро
Емил Димитров-Ревизоро Кадър: Нова тв

„Важното е да има пилот в самолета. Имаме един премиер-пилот, който решава кога и къде да литне самолета, кой да се качи на него. Важното е, че държавата не е на автопилот. Има обаче други неща, които не ми харесват”.

Това заяви в сутрешния блок на Нова тв депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро.

По думите му държавата е била в безтегловност и е трябвало ситуацията да бъде овладяна. „В това сложно управление ние видяхме няколко превъплъщения на човека, който трябва да ръководи целия този процес – Бойко Борисов”, каза Ревизоро.

По думите му премиерът първо го е играл цар, а поданиците са разорени. Емил Димитров визира с този пример случилото се е КТБ.

„След това Борисов го игра съдия – раздава присъди на съдиите, а на другия ден се оказа, че е владика”, заяви той.

Той заяви, че иска да види Бойко Борисов като генерал, който „раздава шамари и дисциплинира екипа си”. „Той като го играе цар, другите го играят царедворци. Министрите гласуват даден законопроект, премиерът го подписва и го внася в Народното събрание. И когато дойде да го защити, другите ги няма”, заяви Ревизоро.

„Управлението на ГЕРБ не може да се превърне на женски пазар. Някак си не ми харесва. Трябва да има диалогичност”, каза той и допълни, че иска това правителство да изкара мандата си.

Той допълни, че се разбира добре с мъжете в ГЕРБ и с жените в БСП.

По думите на Емил Димитров коалицията функционира малко трудно.

Цялото интервю гледайте ТУК.